PELTITUOTTEET / SMYYGIPELTI

SMYYGIPELTI

Smyygi tarkoittaa ulkoseinässä olevan aukon sivupintaa. Smyygipelti on taas ikkunoiden ja ovien sivustoihin sekä yläreunoihin asennettava peltilista, jonka tarkoitus on suojata rakennuksen sisärakenteita kosteudelta.

Smyygien suojaaminen tarkoitukseen kehitetyillä pelleillä on tärkeää. Jos suojaus jää tekemättä, voi sisärakenteisiin päästä kosteutta. Tämä taas luo vakavan kosteusvaurioiden riskin.

Smyygipellin rooli rakennuksen suojaamisessa Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa on suurempi kuin moni osaisi kuvitellakaan. 

Smyygin ja muiden suojapellitysten väliin voi jäädä muhimaan sadekelien jälkeen vettä, jos aukkoa ei ole suojattu tarkoituksenmukaisella peltilistalla.

Smyygipelti viimeistelee rakennuksesi ulkoilmeen

Smyygipelleillä on paljon vaikutusta mielikuvaan rakennuksen ulkonäöstä. Pienilläkin yksityiskohdilla on merkitystä kokonaisuuden luonnissa. 

PetterSteeliltä saat smyygipeltisi juuri oikeassa värisävyssä. Meiltä luonnistuvat smyygipellit kaikissa RR- ja RAL-värikarttojen sävyissä.

Aikaa ja vaivaasi säästääksemme pinnoitamme myös peltisi valmiiksi. Valmistamme smyygipeltejä Pural BT-, HIARC- ja polyesteripinnoilla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Peltilistat työmaallesi mittatarkasti ja ajallaan

Teemme aina kaikkemme palvellaksemme sinua juuri tarpeidesi mukaisesti. Kun tilaat peltisi meiltä, kaikki käy nopeasti, sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Voit suunnitella ja mitoittaa peltisi itse PetterNet-verkkokaupassamme. Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa rakennusprojektissasi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!