PELTITUOTTEET / HATTURANKA

HATTURANKA

Hatturanka on julkisivun tukiranka, jonka tehtävä on vahvistaa rakenteita ja suojata rakennustasi yhdessä muiden rakennuspellitysten kanssa kosteuden pääsyltä sisärakenteisiin.

Rankoja käytetään usein esimerkiksi teollisuus-, korjaus- ja laajennusrakentamisessa tukemaan uusia rakenteita sääolosuhteiden ja käytön aiheuttamilta rasituksilta.

Hatturanka ja muutkin rankatuotteet muodostavat oman osansa rakennuksesi ulkonäöstä. Meiltä saat laadukkaat ja Suomessa valmistetut rangat tyylikkäästi viimeisteltynä alumiinisina ja sinkittyinä.

Valmistamme monenlaisia rankatuotteita mittatilauksena. Sinkittyjä rankatuotteita tuotamme 0,5-2 millimetrin materiaalivahvuuksilla. Alumiinirankoja teemme 1-4 millimetrin vahvuuksilla.

Mittatarkka hatturanka juuri sinun tarpeisiisi

Teemme rankatuotteemme aina mitoitustesi ja toiveidesi mukaisiksi. Saat meiltä rankasi myös tuulettuvana ja valmiilla kiinnitysrei’illä.

Jos mielessäsi on jokin tietty rankamalli erityisillä mitoituksilla, ota rohkeasti yhteyttä! Katsotaan yhdessä tarpeesi ja suunnitellaan juuri teidän rakennukselle sopivat rangat.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Sujuvaa ja joustavaa palvelua

Peltituotteiden tilaaminen PetterNet-verkkokaupastamme on helppoa ja nopeaa. Tuotteemme ovat taatusti mittatarkkoja ja toimituksemme vikkeliä.

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi!

Voit ottaa meihin aina yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää peltituotteistamme, toimituksistamme tai mistä tahansa muusta. Avualiaat asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään!