28.6.2024

PetterSteel tehostaa kasettituotantoaan taivutusautomaatilla

Ajankohtaista / PetterSteel tehostaa kasettituotantoaan taivutusautomaatilla

PetterSteel on hankkinut taivutusautomaatin, jonka avulla voimme valmistaa asiakkaillemme laadukkaita julkisivukasetteja entistä tehokkaammin.

Julkisivukasettien menekki on lisääntynyt voimakkaasti. PetterSteel on vastannut kysyntään hankkimamalla Salvagninin taivutusautomaatin, joka mahdollistaa julkisivukasettien tuottamisen tehokkaasti vähemmällä käsityöllä.

Koneinvestoinnin myötä voimme palvella asiakkaitamme entistä nopeammin ja ketterämmin.

– Taivutusautomaatin avulla tuotantokapasiteettimme kasvaa ja kasettien laatu paranee entisestään. Samalla se vapauttaa toisia tuotantokoneitamme muiden peltituotteiden valmistukseen. Tehtaamme kasvava tuotantopasiteetti yhdessä pidemmälle jalostettujen, asennusvalmiimpien peltilistojen kanssa nostaa asiakaskokemuksemme uudelle tasolle, toimitusjohtajamme Petteri Heimonen kertoo.

Selkeää jatkumoa strategialle

Taivutusautomaatin hankinta on selkeä jatkumo kaksi vuotta sitten hankitulle automaattiselle leikkauslinjalle. Laiteinvestointien taustalla on PetterSteelin uusi strategia, jonka keskiössä on asiakaskokemuksen parantaminen.

– Etenemme vahvasti strategiamme mukaan. Olemme tehneet pitkäjänteistä kehitystyötä, joka on alkanut mennä markkinoilla läpi. Tämä loi uskoa siihen, että uskallamme investoida uuteen koneeseen keskellä tällaisia aikoja. Nopea ja ketterä palvelu on ollut aina yksi toimintamme kulmakivistä, ja nyt voimme toimittaa asiakkaillemme tuotteita markkinoiden nopeimmin, Heimonen vakuuttaa.

Koneen asennus on käynnissä ja käyttöönotto tehdään kesän aikana. Tuotanto alkaa tavoitteen mukaisesti alkusyksystä.

Kun kaipaat mittatarkkoja ja tehdaslaatuisia peltejä nopeasti työmaallesi, hyppää PetterNET-verkkokauppaamme tai kilauta myynnillemme!

Tutustu julkisivutuotteisiimme