termoranka 3D-mallinnuskuvassa

PELTITUOTTEET / TERMORANKA

TERMORANKA

Jos etsit toimivaa ja tarkoituksenmukaista ratkaisua tukemaan rakennuksesi kantavia ja lämpöä eristäviä rakenteita, on termoranka mainio valinta.

Niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin suosittu ranka suojaa rakennustasi kylmältä ja kohentaa julkisivun rakenteiden energiatehokkuutta.

Kotimaisesta laatuteräksestä valmistetut rankapeltimme ovat kestäviä ja varmoja tuotteita, jotka auttavat pidentämään rakennuksesi elinkaarta. Rankamme eivät heikkene tai elä lämpötilojen vaihtelun tai kosteuden myötä.

Termoranka osana julkisivun viimeistelyä

Rankapellitykset voivat olla usein näkyvä osa rakennuksesi julkisivua. Kun ne istuvat visuaalisesti suunnittelmiisi, on lopputuloksena vakuuttava kokonaisuus.

Valmistamme sinkittyjä rankatuotteita 0,5-2 millimetrin materiaalivahvuuksilla. Alumiiniset rangat työstämme 1-4 millimetrin vahvuuksilla.

Teemme termorankamme aina juuri sinun mitoitustesi ja toiveidesi mukaan. Voimme valmistaa monenlaisia termorankoja eri elementtipaksuuksille. 

Jos mielessäsi on jokin tietty termorankamalli, ota yhteyttä myyntiimme! Suunnittelemme yhdessä kanssasi sinulle toimivimmat ja käytännöllisimmät pellit.

TARU – uuden sukupolven termoranka

Haluaisitko säästää aikaa ja rahaa termo- ja kiinnitysrankojen asentamisessa? Tutustu uusiin TARU-rankoihimme!

TARU-termo- ja kiinnitysrankojen valmiit kiinnitysreiät nopeuttavat asennustyötä. Kaikki mitat helposti asiakkaan määriteltävissä. TARU-tuotteet saatavilla myös kylmäsillan katkaisevalla termorei´ityksellä.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Mittatarkkaa digiajan palvelua

Olemme tehneet peltituotteiden tilaamisen meiltä käteväksi ja nopeaksi. Peltimme ovat aina mittatarkkoja ja toimituksemme säntillisiä.

Peltituotteiden tilaaminen PetterNet-verkkokaupastamme on helppoa. Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi!

Jos sinulla on mitään kysyttävää pellitysten suunnittelusta, asentamista tai tilaamisesta, lähesty meitä rohkeasti! Palvelevat asiantuntijamme auttavat sinua auliisti aina.