PELTITUOTTEET / VESIKATON TIPPALISTA

VESIKATON TIPPALISTA

Sadeveden, lumen ja muun kosteuden pitäminen loitolla rakennuksesi sisärakenteista on tärkeää. Vesikaton tippalista toimittaa tärkeää tehtävää veden ohjaamisessa pois kohdista, joista kosteus voisi päästä sisään rakenteisiin muhimaan ja luomaan vaurioita.

Vesikatto on tärkeä varmistaa erityisvalmisteisillla peltilistoilla, jotka pitävät veden pois katteiden välissä olevista aukoista ja muista herkistä paikoista.

PetterSteelin kotimainen, laadukas ja kestävä peltilista soveltuu mainiosti eri katemateriaaleille. Valmistamme peltilistan profiilin aina juuri haluamasi mitoitusten mukaisiksi.

Vesikaton tippalista viimeistelee kattosi ilmeen

Pellitykset ovat olennainen osa kattosi ulkoasun viimeistelyä. Vesikatto on yksi rakennuksesi julkisivun näkyvimmistä ja silmiin pistävimmistä osista.

Saat meiltä vesikaton tippalistasi suosituissa RR- ja RAL-värikarttojen sävyissä. Voit varmistaa kattosi värin sointuvan yhteen peltilistojen kanssa laajan värivalikoimamme avulla.

Tilatessasi vesikaton peltilistasi meiltä et joudu myöskään näkemään aikaa, vaivaa ja rahaa niiden pinnoittamiseen. Pinnoitamme peltisi laadukkailla Pural BT-, HIARC- ja polyesteripinnoilla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Pettämätöntä palvelua

Haluamme auttaa sinua menestymään rakennushankkeessasi laadukkaiden Suomessa valmistettujen peltituotteidemme ja asiantuntevan palvelumme avulla.

Meiltä tilaaminen on helppoa, kätevää ja vikkelää. Voit tilata vesikaton tippalistasi PetterNet-verkkokaupastamme vaikka suoraan työmaaltasi puhelimellasi. 

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Meille tärkein onnistumisen mittari on sinun tyytyväisyytesi palveluumme. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, toimituksistamme tai mistä tahansa muusta!