PELTITUOTTEET / ELEMENTIN NURKKALISTA

ELEMENTIN NURKKALISTA

Jos rakennushankkeessasi hyödynnetään elementtejä on viisasta varmistaa ulkonurkkien väleihin jäävien pienten aukkojen olevan suojassa sisään pyrkivältä kosteudelta.

Sadevesi, lumi ja muu kosteus uhkaavat aina rakennuksia. Jos vesi pääsee sisälle rakenteisiin, voi edessä olla ajan myötä ikäviä terveydelle haitallisia kosteusvaurioita.

Suojaa peltikuoristen elementtiesi ulkonurkat kotimaassa valmistetuilla ja ensiluokkaisen laadukkailla peltilistoillla.

Valmistamme elementin nurkkalistamme Kuopion tehtaallamme juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan 4000 millimetrin maksimipituudella.

Elementin nurkkalista on osa tyylikästä viimeistelyä

Peltilistat muodostavat suuremman osan rakennuksen ulkoisesta ilmeestä kuin moni huomaa ajatellakaan.

Tyylikkäästi muotoillut, asennetut, värjätyt ja pinnoitetut elementin nurkkalistat viimeistelevät rakennuksesi ja antavat sille yhtenäisen linjakkaan vaikutelman.

Voimme valmistaa nurkkalistasi suosituissa RR- ja RAL-värikarttojen sävyissä. Sinun ei myöskään tarvitse pähkäillä itse pinnoittamista – saat meiltä peltisi laadukkailla Puralin BT-, HIARC- ja polyesteripinnoilla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Peltituotteet palikalla tai pädillä nopeasti työmaalle

Olemme kehittäneet rakentamisen ammattilaisille digiajan palvelumallin, joka on sinulle helppo, joustava ja nopea. 

Pääset suunnittelemaan peltilistasi kätevästi itse PetterNet-verkkokaupassamme mitoitustesi ja toiveidesi mukaisiksi. Tilaustietosi jäävät aina järjestelmäämme. 

Tilauksesi saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Meille ainoa onnistumisen mittari on sinun tyytyväisyytesi asiakkaanamme. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai kaipaat tukea pellitysprojektiisi, ota rohkeasti yhteyttä!