Peltituotteiden tilaus ipadilla tai palikalla

PELTITUOTTEET

Meiltä saat laadukkaat peltilistat ja -osat sekä julkisivutuotteet mittatilaustyönä. Tilaaminen on helppoa ja toimitukset onnistuvat nopeasti suoraan työmaalle. Se on digiajan palvelua.

Muun muassa ikkunoiden, ovien ja vesikaton peltilistojen toimitusaika tilauksesta työmaalle on 2-5 työpäivää. Ranka- ja julkisivuotteissa toimitusaika määritellään tilauskohtaisesti. Lisäksi pystymme valmistamaan erikoisempiakin listoja asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan.

Tilaat sitten palikalla tai padilla, tuotteen tiedot jäävät järjestelmäämme.

Tutustu tuotteisiin »

PELTIÄ JOKA LÄHTÖÖN

TUOTTEET

Valmistamme monenlaisia peltituotteita mittatilauksena toivomustesi mukaan. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla laadukkaita peltituotteita ja asiantuntevaa palvelua. Olemme valmistaneet peltilistoja ja -osia sekä julkisivutuotteita vuodesta 2009 ja hioneet palvelumallimme vastaamaan rakennusalan asiakkaiden tarpeita. PetterSteelin kehittämät täysin uudenlaiset asennusvalmiit NOPPEE™ -rakennuspeltituotteet tuovat ennennäkemätöntä tehokkuutta ja säästöä rakennuspelityksiin. Niiden avulla rakennuspellitysten asentaminen on jopa puolet nopeampaa!

Tutustu NOPPEE™-tuotteisiin

VALMISTUS

Kaikki peltituotteemme valmistetaan Kuopiossa omalla tuotantolaitoksellamme.

TILAUSTEN DIGITAALINEN HALLINTA

Voit tilata peltituotteita mittojen mukaan PetterNET-verkkokaupasta vaikka työmaalta käsin. Tilauksen ja valmistuksen vaiheet dokumentoidaan tarkasti, tilasitpa sitten verkkokaupasta tai perinteisemmällä tavalla.

TOIMITUS ON RIPEÄ

Yhteistyökumppanimme toimittaa peltituotteet yön yli -toimituksena suurimpaan osaan Suomea. Tuotteet on merkitty ja lajiteltu haluamallasi tavalla.

PELTITUOTEASIAKKAITAMME

Talliosake referenssi
Hallirakentajat referenssi
Lehto referenssi
M-Partners referenssi
Puutölli referenssi
KerabitPro referenssi
Icopal referenssi
Peltiässät referenssi
Teollisuuskatot referenssi
AL-Katot referenssi
Consti referenssi
Pöyhönen referenssi
Katto Savo referenssi
Hartman referenssi
Teh saneeraus referenssi

PELTIÄ JOKA LÄHTÖÖN

TUOTTEET

NOPPEE™-tuotteet

Ruuvaa kiinni ja sillä siisti! Täysin uudenlaiset, asennusvalmiit Noppee™-rakennuspeltituotteet tehostavat rakentamista merkittävästi tuomalla selviä säästöjä kustannuksissa.

IKKUNOIDEN JA OVIEN LISTAT

Viimeistele ikkunasi ja ovesi kestävillä ja tyylikkäillä listoilla. Meiltä saat ikkunalistat ja ovilistat, mittatarkasti ja viimeisen päälle!

VESIKATON PELTILISTAT

Varmista vesikattosi kotimaisilla peltilistoilla, jotka pitävät veden loitolla katteiden välisistä aukoista. PetterSteelin laadukkaat, kestävät ja mittatarkat vesikaton peltilistat sopivat mainiosti eri katemateriaaleille.

Rankatuotteet

Vahvista rakennuksesi kantavat rakenteet sinkityillä ja alumiinisilla teräsrangoilla, jotka kestävät rankimmatkin sääolosuhteet ja lämpötilojen vaihtelut. Saat meiltä rankasi myös tuulettuvana ja valmiilla kiinnitysrei’illä!

Julkisivutuotteet

Turvaa rakennusomaisuutesi Suomen vaihtelevilta ja kosteilta sääolosuhteilta ensiluokkaisen laadukkailla julkisivulamelleilla, -kaseteilla ja -profiileilla. Tyylikkäät julkisivupellit antavat rakennuksellesi viimeistellyn ilmeen.

Elementtien peltilistat

Suojaa peltikuoristen elementtiesi ulkonurkat kotimaisilla ja ensiluokkaisen laadukkailla peltilistoillla. Valmistamme elementin peltilistat juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan suosituissa RR- ja RAL-väreissä.

Kulmalistat

Viimeistele rakennuksesi kestävillä kynnys- ja kulmalistoilla. Valmistamme laadukkaat kynnyslistat ja kulmalistat muun muassa ruostumattomasta teräksestä ja eloksoidusta alumiinista.

KATSO VIDEOLTA MITEN TILAUKSET HOITUVAT

NÄIN TOIMIMME

Peltilistojen ja -osien tilaamiseen luotu palvelumallimme on pitkän kehityksen lopputulos ja se on saanut asiakkailtamme paljon kiitosta. Palveluketju voidaan jaotella vaiheisiin, joiden avulla varmistamme sen, että asiakas saa tilaamansa tuotteet oikeanlaisina ja oikeaan aikaan tarvitsemaansa paikkaan toimitettuna.

Kuinka palveluketjumme siis toimii?

Terve taas!
+

Sinua palvelee oma yhteyshenkilö, joka tietää toimialakohtaisena asiantuntijana tarpeesi. Siksi asioiden hoitaminen on selkeää ja mutkatonta. Ja me tarjoamme aina ratkaisuja, asiakasta ei jätetä koskaan pulaan.

Klikkaa tilaus sisään
+

Peltituotteiden tilaaminen on todella helppoa, tilasitpa perinteisellä tyylillä tai verkossa. Kun olet syöttänyt tilauksesi, varmistamme vielä, että siinä on kaikki kunnossa. Saat vielä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Luomme sinulle aluksi tunnukset PetterNET:iin, niin pystyt tilaamaan peltituotteita suoraan työmaalle.

Työstä jää lokikirja
+

Valmistuksessa jokainen työvaihe dokumentoituu tietokantaamme. Mittatilaustuotteet valmistetaan laadukkaasti uudenaikaisilla laitteilla ja työmenetelmillä.

Mitä ja missä pakkauksessa
+

Merkintöjen ansiosta tiedät valmiista tuotteista niiden käyttötarkoituksen tismalleen. Se helpottaa ja nopeuttaa toimintaa sekä auttaa säästämään kustannuksia. Nerokasta, eikö vain?

Pakettiin ja baanalle
+

Saat peltituotteet työmaallesi juuri sellaisena kuin ne meiltä lähtevät, sillä pakkaamme ne aina huolellisesti. Siihen on hyvä rutiini, sillä pakkaamme vuodessa noin 8000 lähetystä.

Tiedät aina missä mennään
+

Lähetämme sinulle seurantakoodin ja asiakkaanamme tiedät aina, missä vaiheessa tilaus on ja voit vaiheistaa työsi järkevästi. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi lastataan rahdattavaksi tai nostetaan noutovarastoon.

Perille
+

Saat kuljetuksen kustannustehokkaasti perille oikeaan aikaan ja juuri sinne, minne tarvitset. Siitä huolehtii kuljetusyhteistyökumppanimme.

Kiitoksia, kuinka onnistuimme?
+

Arvostamme mielipidettäsi toiminnastamme, ja olemme siksi asiakkaisiin yhteydessä myös toimituksen jälkeen. ”Ihan hyvä” ei riitä sinulle, joten ei se riitä meillekään. Haluamme kehittyä jatkuvasti.

Pellitysratkaisut helposti PetterNET-verkkokaupasta

Siirry PetterNETtiin »