PELTITUOTTEET / JULKISIVUKASETIT

JULKISIVU-KASETIT

Tee rakennuksesi julkisivusta tyylikäs ja rajujakin säitä kestävä asentamalla siihen modernit julkisivukasetit.

Julkisivukasetti on aina toimiva ratkaisu julkisivujen suojaamiseen niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Ne suojaavat rakennustasi niin kuumuudelta, kylmyydeltä, kosteudelta kuin melultakin.

Nykyaikaista linjakkuutta julkisivulle

Julkisivu on lähes aina rakennuksesi ensimmäinen osa, jonka ihmiset näkevät. Se luo ensivaikutelman, joka on usein pysyvä mielikuva rakennuksestasi.

PetterSteelin laadukkaat ja kotimaassa valmistetut julkisivukasetit tuovat nykyaikaista linjakkuutta ja eloa rakennuksesi julkisivuun.

Värimaailmalla on suuri vaikutus julkisivun ulkonäköön. Saat meiltä rakennustasi suojaavat julkisivukasetit suosituissa RR- ja RAL-sävyissä.

Mittatarkat julkisivukasetit aina ajallaan

Voimme valmistaa miltei millaisia julkisivukasetteja tahansa modernin tuotantokalustomme voimin. Vain mielikuvitus on rajana, jos hieman kärjistetään!

Teemme julkisivujen kasetit juuri sinun mittojesi mukaan 1-1,5 millimetrin materiaalivahvuuksilla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Pettämätöntä palvelua 

Meille onnistumisen mittari on tyytyväinen asiakas. Olemme tehneet tilausprosessistamme ja palvelumallistamme asiakaslähtöisen, kätevän ja joustavan säästääksemme aikaasi ja vaivaasi.

Tilatessasi PetterNet-verkkokaupastamme tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin pääset keskittymään tehokkaammin tärkeimpiin töihisi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!