PELTITUOTTEET / JALALLINEN PANEELIPROFIILI

JALALLINEN PANEELI-PROFIILI

Mitenhän sitä tukkisi tien kosteudelta rakennuksen sisärakenteisiin ikkunoiden kautta? Vastaus on jalallinen paneeliprofiili!

Voit luoda rakenteillesi astetta parempaa suojaa korvaamalla vanhat puupaneelit suomalaisilla laatupellityksillä esimerkiksi ikkunasaneerauksen yhteydessä. 

Jalallinen paneeliprofiili on mainio ratkaisu myös uudiskohteisiin. Kotimainen laadukas pelti antaa tuliterän rakennuksen ikkunoiden alueille varmaa suojaa vuosikausiksi.

Vakuuttavampi ilme rakennuksellesi

Arvokkaalla ja tyylikkäällä värillä varustettu peltinen paneeli tuo rakennuksesi ikkunoille aivan omanlaisensa ilmeen, joka henkii vakuuttavaa henkeä.

Voimme valmistaa jalalliset paneeliprofiilisi juuri siinä värissä kuin haluat. Meiltä saat värivalmiit profiilit RR- ja RAL-värikarttojen sävyissä.

Jalallinen paneeliprofiili juuri sinun mitoillasi

Valmistamme peltilistat mittatilauksena tehtaallamme Kuopiossa. Kun tilaat meiltä, pääset muotoilemaan profiilisi itse juuri haluamiisi mittoihin PetterNet-verkkokaupassamme.

Teemme peltisi mittatarkasti toiveidesi mukaan alati uudistuvalla ja modernilla tuotantolaitteistollamme. 

Meillä on vankka kokemus ja tietotaito paneeliprofiileista, joita on asennettu kymmenien tyytyväisten asiakkaidemme rakennuskohteisiin.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Palvelu kaiken keskiössä

Annamme joka päivä kaikkemme palvellaksemme asiakkaitamme tehokkaasti juuri heidän tarpeidensa mukaan. Siksi olemme tehneet PetterNet-verkkokauppamme tilausprosessistamme äärimmäisen helpon, kätevän ja luontevan.

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!