PELTITUOTTEET / Z-ORSI

Z-ORSI

Rakennuspellitysten tärkein tehtävä on suojella sisärakenteita kosteudelta. Z-orsi on rankatuote, joka auttaa sinua luomaan rakennuksellesi kestävän ja sään pitävät rakenteet.

Z-orsi ja muut rankapeltilistat ovat yleisiä ratkaisuja muun muassa teollisuus-, laajennus- ja korjausrakentamisessa.

Voimme valmistaa hyvin monenlaisia sinkittyjä ja alumiinisia rankatuotteita juuri mittojesi ja toiveidesi mukaisiksi moderneilla tuotantolaitteillamme ja työmenelmillämme.

Valmistamme sinkittyjä z-orsia materiaalivahvuuksissa 0,5-2 millimetriä. Alumiinisia rankoja työstämme 1-4 millimetrin materiaalivahvuuksilla.

Kaipaatko tuulettuvaa rankaa? Halutessasi voimme tehdä sinulle myös valmiilla kiinnitysrei’illä varustettuja rankoja. 

Valmiiksi rei’itettyjä z-orsia voi käyttää eristetyissä ja eristämättömissä katto- ja seinärakenteissa. Asennustyö käy myös nopeasti ja kätevästi.

Z-orsi osana rakennuksesi viimeistelyä

Kaikki asentamasi peltilistat muodostavat oman osansa rakennuksesi ulkoisesta ilmeestä. 

Z-orsi sekä muut rankatuotteet kantavat oman kortensa kekoon tyylikkään ja vakuuttavan viimeistelyn luomisessa rakennuksellesi. Tarkoin mietityt yksityiskohdat johtavat useimmiten laadukkaaseen kokonaisuuteen.

PetterSteeliltä saat Z-orret ja muut rankatuotteet alumiinisina ja sinkittyinä eri väreissä. 

Jos sinulla on tarkempia toiveita väreistä ja materiaaleista, ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme! Etsimme sinulle yhdessä toimivimman ratkaisun.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Viimeisen päälle palvelua

Olemme kehittäneet rakentamisen ammattilaiselle suunnitellun digiajan palvelumallin, jonka tavoitteena on auttaa sinua kohti menestystä rakennusprojektissasi.

Tilaaminen PetterNet-verkkokaupastamme on helppoa ja selkeää. Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi!

Mittaamme onnistumistamme asiakkaidemme tyytyväisyydellä palveluumme. Seisomme rinnallasi koko pellitysprojektisi alusta loppuun palvellen ja auttaen. Voit ottaa meihin milloin tahansa yhteyttä, jos kaipaat tukea suunnittelussa, asennuksessa tai tilaamisessa.