kynnyspelti

PELTITUOTTEET / KYNNYSPELTI

KYNNYSPELTI

Kynnys ilman suojaa on kuin talo ilman kattoa. Ovien kynnykset joutuvat päivittäin kovalle koetukselle kymmenien kenkäparien talloessa ja esineiden kolistessa niiden päältä. Siksi kynnyksen paras kaveri on sitä suojaava kynnyspelti.

Kynnyspellin päätarkoitus on suojata ovien kynnyksiä kulumiselta, vaurioilta, kosteudelta ja muilta rasituksilta. 

Kun oven kynnyksesi on suojattu tukevalla ja tyylikkäällä kotimaisella pellillä, voit luottaa niiden kestävän ja suojaavan oviasi vuosikymmeniä.

Kynnyspelti tuo oveesi ryhtiä

Kynnyksiä suojaavat pellit viimeistelevät oven ulkonäön. Hopean hohtoinen tai tummanpuhuva alumiini voi antaa ovellesi aivan erilaista ilmettä ja vakuuttavuutta kuin paljas puu.

Kynnyspellit juuri tarpeidesi mukaan

Kun tilaat kynnyspeltisi meiltä, et joudu kaivelemaan itse peltileikkuria esiin taivutelleksesi pellit toivottuun muotoon. PetterSteel valmistaa erilaiset ovien kynnyspellit juuri sinun tarpeitesi ja mittojesi mukaan.

Käytämme kynnyspeltiemme valmistusmateriaalina enimmäkseen riisinjyvä- tai stucco-alumiinia, joiden vahvuudet vaihtelevat 1-1,5 millimetrin välillä. Riisinjyväalumiinien maksimipituus on 2500 mm ja stucco-alumiinien 4000 mm.

Voimme toteuttaa lähes millaisia kynnyspeltejä tahansa jatkuvasti uusiutuvan ja nykyaikaisen tuotantolaitteistomme avulla. Pikkuinen pätkä kynnystä mökille, kymmenen metriä kotitaloon tai hehtaari hotelliin – rajana on vain mielikuvitus!

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Mittatarkkaa palvelua

Kun tilaat peltisi PetterNet-verkkokaupastamme, kaikki käy nopeasti, sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Voit suunnitella peltilistasi itse. Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!