paneeliprofiili

PELTITUOTTEET / PANEELIPROFIILI

PANEELIPROFIILI

PetterSteelin kotimainen ja korkealaatuinen paneeliprofiili pitää kosteuden kaukana rakennuksesi sisärakenteista.

Rakenteiden suojaaminen sadevesiltä, sulavalta lumelta ja muulta ikävältä kosteudelta on yksi tärkeimmistä vaiheista jokaisessa rakennushankkeessa.

Juuri sinun rakennuskohteesi mittoihin valmistetut paneeliprofiilit tukkivat mainiosti ikkunoiden ympärille jäävät reitit rakenteiden sisään.

Paneeliprofiilin asennus ikkunoiden väliin käy kätevästi esim. ikkunasaneerauksen yhteydessä vanhaa puupaneelia vaihtaessa tai jo rakennusvaiheessa.

Paneeliprofiili tekee tyylikkään ilmeen ikkunoillesi

Oletko tarkka yksityiskohdista? Haluaisitko varmistaa rakennuskohteesi jokaisen ratkaisun viestivän arvokkuudesta ja hyvästä mausta? Silloin tulet pitämään paneeliprofiileistamme.

Itse valitsemillasi väreillä varustettu paneeliprofiilipelti on yksi niistä pienistä tekijöistä, jotka muodostavat rakennukselle yhdenmukaisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Värivalikoimamme paneeliprofiileille on laaja. Saat meiltä värivalmiit profiilit sekä RAL- että RR-värikarttojen sävyillä.

Kotimaista laatupeltiä sinun mitoillasi

Meiltä saa, mitä tilaa! Teemme paneeliprofiilisi mittatilauksena Kuopiossa sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme.

Moderni ja alati uudistuva tuotantolaitteistomme mahdollistaa lähes millaisten tahansa peltilistojen muotoilun ja leikkaamisen. 

Olemme kartuttaneet kokemusta paneeliprofiileista jo vuosikausien ajalta, joten tiedämme tarkalleen miten ne valmistetaan oikeaoppisesti, kestävästi ja tehokkaasti.

Tilatessasi peltilistasi meiltä pääset suunnittelemaan ne itse mittatarkasti PetterNet-verkkokauppamme kätevillä muotoilutyökaluilla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Palvelu kaiken edellä

PetterNet-verkkokauppamme käyttäminen on helppoa ja luontevaa. Tilaaminen meiltä käy nopeasti ja sujuvasti, eikä toimituksissammekaan kestä kuin muutama päivä.

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!