4.9.2021

Petteri Heimonen on Kuopion Vuoden Yrittäjä 2021

Ajankohtaista / Petteri Heimonen on Kuopion Vuoden Yrittäjä 2021

Kuopion Yrittäjät ja Nordea Pankki ovat palkinneet toimitusjohtajamme Petteri Heimosen vuoden 2021 Kuopion Vuoden Yrittäjäksi.

Upean tunnustuksen taustalla on PetterSteelin poikkeuksellinen esiinnousun tarina suomalaisella pellitysalalla. 

– Vuoden Yrittäjä -palkitsemisen kriteereissä lukee, että palkittavan yrityksen tulee nousta positiivisesti esiin omalla toimialallaan. PetterSteel on kehittänyt koko toimialaa omalla esimerkillään ja täyttää mallikkaasti tämän kriteerin, Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi kehuu.

Kiitos kuuluu teille kaikille

Petteri kiittää valinnastaan kaikkia PetterSteelin asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja omaa henkilöstöään.

– Onnistumiseen liittyy aina hienot, osaavat ihmiset. He ovat avainasemassa yrityksen menestyksessä.

Erityisesti tuore Vuoden Yrittäjä haluaa jakaa kunniaa PetterSteelin johtajistolle, joiden visioon hän voi aina luottaa.

– Itse olen vain tällainen innokas visionääri. Onneksi meillä on hallitustyöskentelyssä ja yrityksen johdossa mukana ammattilaisia, jotka viitoittavat tietä oikeaan suuntaan, Petteri hehkuttaa.

Kohti yhä tehokkaampaa tuotantoa

Jatkossa Petteri miehistöineen taittelee vielä entistäkin tehokkaammin laadukkaita ja yksilöllisiä peltituotteita. Kasvuamme kiihdyttää tulevaisuudessa upouusi ja huippumoderni tuotantolinjastomme. Tuliterän tuotantolinjastomme avulla tuotamme ja toimitamme kumppaneillemme entistä enemmän monipuolisia peltituotteita äärimmäisen nopeasti.

Petteri palkittiin 4.9. Peräniemen Kasinolla pidettävässä juhlatilaisuudessa. Suuret onnittelut koko työporukkamme puolesta!

Terveisin,

PetterSteelin johto