räystäspelti 3d-mallinnuskuvassa

PELTITUOTTEET / RÄYSTÄSPELTI

RÄYSTÄS-PELTI

Vesikatto on yksi rakennuksesi julkisivun näkyvimmistä ja tärkeimmistä osista. Vesikaton räystäspelti ohjaa vettä, lunta ja muuta kosteutta pois sisärakenteista, jonne päästessään se aiheuttaisi ajan myötä vakavia vaurioita.

Räystäspelti on yleinen näky etenkin huopakatoilla. Juuri sinun talosi mitoitusten mukaan valmistettu ja oikeaoppisesti asennettu pelti suojaa sisärakenteita kastumiselta tehokkaasti ja varmasti vuosikymmeniä.

Räystäspelti viimeistelee kattosi ilmeen

Peltilistojen ensisijainen tehtävä on suojata sisärakenteita kosteudelta. Laadukkaasti valmistettu, muotoiltu ja tyylikkäästi värjätty räystäspelti antaa vesikatollesi vakuuttavan viimeistelyn.

Voit varmistaa räystäspeltiesi istuvan saumattomasti yhteen kattosi kanssa valitsemalla juuri sopivan värin. Meiltä saat peltilistasi suosituissa RR- ja RAL-värisävyissä.

Kun tilaat räystäspeltisi meiltä, et joudu huolehtimaan myöskään pinnoituksista. Teemme pelteihisi valmiiksi pinnoitukset laadukkailla Pural BT-, HIARC- ja polyesteripinnoilla.

RAIJA – uuden sukupolven räystäspelti

Haluaisitko säästää rahaa ja aikaa räystäspeltiesi asennuksessa? Tutustu uuteen RAIJA-räystäspeltiimme!

RAIJA on mittatarkka huopakatoille tarkoitettu räystäspeltilista, jossa on jiirileikkaukset ja rei’itys valmiina. Se oli oman testiryhmämme kokeissa jopa 60 prosenttia perinteistä räystäspeltiä nopeampi asentaa.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Mittatarkkaa palvelua

Olemme rakentaneet palvelumalliamme ja tuotevalikoimaamme vuosien mittaan yhä asiakaslähtöisemmäksi, joustavammaksi, helpommaksi ja kustannustehokkaaksi.

Tilaaminen meiltä käy helposti ja nopeasti. PetterNet-verkkokaupassa suunnittelet kätevästi peltilistasi mittojesi mukaan vaikkapa puhelimellasi suoraan työmaaltasi.

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Tyytyväisyytesi palveluumme ja tuotteisiimme on meille tärkein onnistumisen mittari. Jos kaipaat apua pellitysprojektisi kanssa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.