PELTITUOTTEET / KULMA- JA KYNNYSLISTAT

KULMA-
JA KYNNYS-LISTAT

Viimeistele rakennuksesi kestävillä kynnys- ja kulmalistoilla. Valmistamme laadukkaat jalometalliset kulma- ja kynnyslistat muun muassa teollisuusrakennuksiin, julkisiin tiloihin, hotelleihin tai vaikkapa hoivatiloihin. 

Teemme listamme yleensä ruostumattomasta RST-teräksestä, eloksoidusta (anodisoidusta) alumiinista, kuparista ja messingistä.

Meiltä saat ruostumattomasta teräksestä valmistetut listat 0,6-2 millimetrin materiaalivahvuuksilla. Eloksoidusta alumiinista valmistetut listat työstämme 1-2 millimetrin vahvuisina.

Kulma- ja kynnyslistat viimeisen päälle viimeisteltynä

Tasaisesti viimeistellyt ja tarkasti muotoillut listat antavat rakennuksellesi arvokkaan ja vakuuttavan vaikutelman. Yksityiskohtien on paras olla kunnossa, jos tavoittelee kauttaaltaan laadukasta kokonaisuutta.

Hiomme halutessasi kaikki kulma- ja kynnyslistojemme terävät reunat pois jo tehtaallamme ennen toimitusta. 

Jos kaipaat kynnyksiisi myös kulmia tai lovia, onnistuvat nekin meiltä helposti modernin laitekantamme ja asiantuntevan henkilöstömme ansiosta.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Kaiken keskiössä ensiluokkainen palvelu

Olemme luoneet nykyaikaisen, joustavan ja käytännöllisen palvelumallin, jonka tarkoituksena on auttaa rakentamisen ammattilaisia menestymään rakennusprojekteissaan.

Peltituotteiden tilaaminen PetterNet-verkkokaupastamme on helppoa. Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi!

Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää pellitysten suunnittelusta, tilaamisesta tai asentamista. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään aina.