7.11.2022

Tuotekehityksellä vauhtia rakennusalalle

Ajankohtaista / Tuotekehityksellä vauhtia rakennusalalle

PetterSteel on investoinut rohkeasti tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen viime vuosina. Olemme vieneet tuotekehityksellä palvelumalliamme yhä tehokkaampaan ja asiakasystävällisempään suuntaan.

Reilu vuosi sitten saimme käyttöömme uuden levynleikkauslinjamme, jonka toimitti Italialainen Salvagnini ja Suomalainen JK-Kone Oy. Nostimme kyvykkyytemme tuottaa pidemmälle jalostettuja peltituotteita ja viimeisen vuoden olemmekin panostaneet kovasti tuotekehitykseen.

Pidemmälle jalostetut peltilistat, julkisivukasetit, julkisivulamellat, reijitetyt profiilit ja termo- ja tuulettuvat rangat mahdollistavat meille yhä suurempien pellityskokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaillemme. Uudet peltituotteemme tuovat alalle myös kipeästi kaivattua tehokkuutta: pellitysten asennusaika voi jopa puolittua entisestä. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä töiden hallinnassa, ajassa ja nostinkuluissa.

Alamme paras palvelumalli

Haluamme olla kumppani, joka tuo huomattavia kustannus- ja aikasäästöjä asiakkaidemme hankkeisiin. Innovatiivisena toimijana tavoitteenamme on olla alamme kärkiyritys Suomessa. Uskallamme väittää, että palvelumallimme on jo tällä hetkellä virtaustehokkain, ja se tuo asiakkaillemme edullisten hintojen lisäksi tehokkuutta, varmuutta ja huolettomuutta rakentamiseen.

Toimintaa tulee kehittää rohkeasti myös taantuman aikana ja sen tulemme tekemään. Haluamme olla asiakkaillemme ykkösvaihtoehto rakennuspellityksissä. Toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan uuteen tehtaaseemme.

Hinnat laskussa peltimarkkinoilla

Maailman tilanne on riepotellut rankasti rakennusalaa. Rakennusmarkkina on rauhoittumassa, ja sen odotetaan laskevan myös tuotteiden hintoja.

Useiden raaka-aineiden osalta hinnat ovat olleet laskussa jo jonkin aikaa, ja se on laskenut myös myyntihintoja.

Maalipinnoitettujen tuotteiden hinnat ovat pitäneet pintansa tänne saakka, mutta vuoden vaihteessa hinnat kääntyvät laskuun. Lasku ei kuitenkaan näytä olevan vielä tavoitteidemme tasolla. Energian hinta on vaikuttanut siihen, että jotkin toimijat ovat laittaneet masuuneja kiinni kovan energian hinnan ja menekin laskun pelon vuoksi.

Saatavuuden kaventuessa markkinahinnat pysyvät vielä kohtuullisen korkealla pandemiaa edeltävään aikaan verrattuna. Tiedotamme hintamuutoksen tasosta heti, kun saamme siitä tarkempaa tietoa.

PetterSteel palvelee täydellä teholla

Vaikka peltimarkkinoiden pitkän tähtäimen näkymistä ei aina ota selvää, on yksi asia varma: PetterSteel palvelee teitä pellitystarpeissanne täydellä teholla ja tarmolla.

Tuotanto Kuopion tehtaallamme toimii hyvällä teholla kahdessa vuorossa ja tuotannonsuunnittelumme vastaa siitä, että kaikki saavat tuotteensa halutussa ajassa työmaalle. Olemme enemmän kuin perinteinen peltisepänliike Jyväskylässä, Kuopiossa ja pääkaupunkiseudulla – PetterSteel on täyden palvelun rakennuspellityskumppani ja alamme suunnannäyttäjä.  Jos kaipaat pellityskumppania rakennushankkeeseesi tuotetoimituksena tai asennettuna, ota yhteys myyntitiimiimme!