30.11.2022

Olemme Itä-Suomen työturvallisin aliurakoitsija!

Ajankohtaista / Olemme Itä-Suomen työturvallisin aliurakoitsija!

PetterSteel palkittiin tiistaina rakennusalan Itä-Suomen työturvallisuuskilpailussa parhaana aliurakoitsijayrityksenä. Palkinto on koko henkilöstön pitkäjänteisen työn tulosta, sillä PetterSteel on kehittänyt työturvallisuutta johdonmukaisesti jo vuosia.

– Työmaatyöskentely tuo monenlaisia ja vaihtuvia haasteita työturvallisuudelle. Siinä on erityisen tärkeää hyvä ohjeistus, työn ennakkosuunnittelu, riskiarvioiden teko sekä yhteistyö tilaajan ja muiden työmailla toimivien kanssa, PetterSteelin toimitusjohtaja Petteri Heimonen kommentoi Rakennusteollisuuden artikkelissa.

Ensimmäinen laatuaan

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun työturvallisuuskilpailussa jaettiin aliurakoitsijayrityksen palkinto. PetterSteelin turvallinen työskentelytapa kehittää myös pääurakoitsijoiden toimintaa, sillä aloituspalaverit ja mestojen vastaanotot on kehitetty säntillisiksi.
Konsernisarjan työturvallisuuskilpalussa voitti NCC Suomi Oy jo kolmannen kerran peräkkäin. Pk-yritysten sarjan voitti Savon Laaturakennus Oy.

Kyseessä oli Rakennusteollisuus RT:n Itä-Suomen piirin, Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Rakennusliiton kahdeksas työturvallisuuskilpailu RT:n Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon jäsenyrityksille.

Lue Rakennusteollisuuden artikkeli työturvallisuuskilpailusta täältä:

https://www.rt.fi/Toimialat/Talonrakennusteollisuus/Aluetoimistot/Ita-Suomi/ita-suomen-tyoturvallisuuskilpailu-2022/

Kuva: Kimmo Anttonen / Rakennusteollisuus