Työnjohtaja Tampere

UUDET TUULET
LÖYTÄÄ HUIPULTA

– TULE MEILLE TYÖNJOHTAJAKSI!

PetterSteel on Suomen innovatiivisin toimija rakennuspellitysalalla – olemme teollistaneet ja digitalisoineet alan. Meillä pääset tukevasti kuskin paikalle sekä työtehtävien että urakehityksesi suhteen. Tarjoamme tietysti kilpailukykyisen palkan, hyvät edut, kattavan perehdytyksen ja mainiot mahdollisuudet kehittyä.

Työnjohtajaksi Tampereelle

PetterSteel on vahvasti mukana Tampereen kasvussa. Haemme Tampereen asennusyksikköömme työnjohtajaa, joka vastaa rakennuspellitys- ja julkisivuprojektien läpiviennistä yhteistyössä ammattiasiakkaidemme kanssa.

Yhdessä työpäällikön ja PetterSteelin myynnin kanssa otat tulosvastuun asennusyksiköstä sekä toiminnan kehittämisestä. Esimiehenä tehtäviisi kuuluu mm. tiimin johtaminen ja asiakaspalvelu.

Hyvä perehdytys uudenlaisiin työtapoihin

Pellitystoimialan tuntemus on etu, mutta se ei ole välttämätöntä työn menestyksekkään hoitamisen kannalta. Saat aloittaessasi hyvän perehdytyksen PetterSteelin moderneista toimintatavoista ja rakennuspellityksistä.

Haemme yhteistyökykyistä, aloitteellista ja aikaansaavaa työnjohtajaa, joka haluaa palvella asiakkaitamme viimeisen päälle. Jos viihdyt innovatiivisessa ja eteenpäin menevässä työyhteisössä, hae meille työnjohtajaksi täyttämällä alla oleva hakulomake!

VIIDEN TÄHDEN TYÖPAIKKA

tyontekijat työnjohtaja tampere

”Täällä välitetään ihmisestä!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022
työnjohtaja ja asiakas työmaalla

”Hyvä ja reilu meininki!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Selkeät työtehtävät ja hyvä johtaminen edesauttavat työssäjaksamista ja motivaation ylläpitämistä.”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Mukava, reilu, antoisa ja leppoinen työilmapiiri!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Kehittyvä ja eteenpäin menevä yritys. Alalle edistyksellistä toimintaa.”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

"Rento tekemisen meininki ja hyvää porukkaa talossa."

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

PETTERSTEELIN KOLME TAPAA
ANTAA SINULLE TAKAISIN


MAHTAVA TYÖPORUKKA

Kun meille tulee, ei helpolla halua pois. Sen takaa loistava yhteishenkemme ja savolaisesta taustastamme kumpuava hurtti huumori. Meillä ei taitella peltiä kulmat kurtussa, vaan rentoa läppää murjoen ja naureskellen!


VÄLITTÄVÄ TYÖNANTAJA

Tahdomme, että voit hyvin. Meillä sinulle kuuluu virkistys- ja liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja laajennettu työterveyshuolto. Saat myös ostaa peltejämme pilkkahintaan omaan käyttöösi!


INNOSTAVA URAPOLKU

Luo urasi meillä! Meiltä löytyy hienoja etenemismahdollisuuksia ja mahdollisuus kasvaa isompaan rooliin. Modernissa yrityksessä pysyt ajan hermoilla.

NÄIDEN ARVOJEN TAKANA SEISOMME

Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja iloinen henkilöstö. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meillä kaiken keskiössä.

Hyvinvoivat ihmiset

Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja positiivisesti asioihin suhtautuva henkilöstö. He tekevät näkyvimmän osan työstämme, jonka asiakkaamme näkevät rakennustensa seinissä joka päivä. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meille tärkeitä asioita.

Reilu vastuullisuus

Vastuullisuus on sisäänrakennettu PetterSteelin toimintaan. Otamme työssämme huomioon ympäristön, yhteiskunnan ja ihmiset ympärillämme.

Aito innovatiivisuus

Menestyksemme perustuu edistykselliseen toimintamalliimme. Olemme rakennuspellitysten edelläkävijä, jolla on osaamista ja halua kehittää jatkuvasti toimintaamme sekä alan työkäytäntöjä.