pettersteel tuotannon työntekijä työssään

ÄLÄ PILAA
ELÄMÄÄSI TYÖLLÄ

– TULE MEILLE TUOTANNON TYÖNTEKIJÄKSI!

Työ on liian iso osa elämää pilattavaksi. Siksi meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi!
Pärjäät meillä, kun sinulla on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme sinulle reilun mahdollisuuden onnistua. Pääset työskentelemään nykyaikaisessa tehtaassa ja hyvässä seurassa.

tuotannon työntekijä pettersteelin tehtaalla

Tuotannon työntekijä haussa Kuopiossa

Kiikarissa hyvä duuni? Tässäpä sulle: tuotannon työntekijäksi PetterSteelille Kuopioon!

Rakennuspellitysalan suunnannäyttäjä PetterSteel hakee Kuopion tehtaalleen ahkeraa tuotannon työntekijää.

Pääset tekemään meillä töitä mukavassa työporukassa. Meillä on kannustava palkkausmalli ja viimeisen päälle hyvät edut, varusteet ja työtilat.

Tällaista on työsi tuotannon työntekijänä

Työnkuvasi on mielenkiintoinen ja vaihteleva. Tehtäväsi on valmistaa rakennuspeltituotteita rakennusalan asiakkaillemme. Pääset työskentelemään edistyksellisessä tehtaassamme ja käyttämään pellinmuotoilu- ja leikkauslaitteitamme.

Työ on kaksivuorotyö, jossa työskennellään sekä aamu- että iltavuorossa.

Asenne ennen kaikkea

Perehdytämme sinut työhön huolellisesti hyväksi havaitulla ohjelmallamme. Tarvitsemme töihin ennen kaikkea hyviä tekijöitä, jotka haluavat tehdä viimeisen päälle hyviä rakennuspeltituotteita ja oppia jatkuvasti uutta. Tärkeintä on hyvä asenne.

Hyppää pellitysalan edelläkävijän kelkkaan. Hae meille tuotantoon nyt!

Lisätietoja:

JIMI TUOMAALA
Työnjohto, tuotanto

050-4359551

OTTO KORPISALO
Työnjohto, tuotanto

050-4317257

VIIDEN TÄHDEN TYÖPAIKKA

tyontekijat työnjohtaja tampere

”Täällä välitetään ihmisestä!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022
työnjohtaja ja asiakas työmaalla

”Hyvä ja reilu meininki!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Selkeät työtehtävät ja hyvä johtaminen edesauttavat työssäjaksamista ja motivaation ylläpitämistä.”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Mukava, reilu, antoisa ja leppoinen työilmapiiri!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Kehittyvä ja eteenpäin menevä yritys. Alalle edistyksellistä toimintaa.”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

"Rento tekemisen meininki ja hyvää porukkaa talossa."

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

PETTERSTEELIN KUUSI TAPAA
ANTAA SINULLE TAKAISIN


MAHTAVA TYÖPORUKKA

Kun meille tulee, ei helpolla halua pois. Sen takaa loistava yhteishenkemme ja savolaisesta taustastamme kumpuava hurtti huumori. Meillä ei taitella peltiä kulmat kurtussa, vaan rentoa läppää murjoen ja naureskellen!


SÄRMÄ PALKKA

Haluamme että tuotteidemme laatu on viimeisen päälle ja toimitukset nopeita. Siksi maksamme hyviä palkkoja myös tuotannon työntekijöille. Tehtaallamme työskennellään kahdessa vuorossa.


VÄLITTÄVÄ TYÖNANTAJA

Tahdomme, että voit hyvin. Meillä sinulle kuuluu virkistys- ja liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja laajennettu työterveyshuolto. Saat myös ostaa peltejämme pilkkahintaan omaan käyttöösi!


MODERNIT TUOTANTOLAITTEET

Pääset tekemään täysin uudenlaisia rakennuspeltituotteita nykyaikaisilla laitteilla. Siksi työ on sujuvaa ja hyvin organisoitua. Kun prosessi on kunnossa ja työnjohto mukavaa ja osaavaa, työ sujuu.


OMA KOULUTUS-OHJELMA

Meillä et tarvitse tohtorintutkintoa, kilometrin mittaista ansioluetteloa tai välttämättä aiempaa kokemusta peltihommista. Asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut peltialan raudanlujaksi ammattilaiseksi omassa koulutusohjelmassamme PetterSteel Academyssa.


INNOSTAVA URAPOLKU

Luo urasi meillä! Jos sinulla on halua oppia lisää, tarjoamme mahdollisuuksia edetä urallasi uudenlaisiin tehtäviin. Nykyaikaisessa työpaikassa pääset kehittymään aidosti!

NÄIDEN ARVOJEN TAKANA SEISOMME

Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja iloinen henkilöstö. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meillä kaiken keskiössä.

Hyvinvoivat ihmiset

Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja positiivisesti asioihin suhtautuva henkilöstö. He tekevät näkyvimmän osan työstämme, jonka asiakkaamme näkevät rakennustensa seinissä joka päivä. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meille tärkeitä asioita.

Reilu vastuullisuus

Vastuullisuus on sisäänrakennettu PetterSteelin toimintaan. Otamme työssämme huomioon ympäristön, yhteiskunnan ja ihmiset ympärillämme.

Aito innovatiivisuus

Menestyksemme perustuu edistykselliseen toimintamalliimme. Olemme rakennuspellitysten edelläkävijä, jolla on osaamista ja halua kehittää jatkuvasti toimintaamme sekä alan työkäytäntöjä.