VESIPELTI

PELTITUOTTEET / VESIPELTI

VESIPELTI

Älä anna rakenteidesi vesittyä! Vesipelti on peltilista, jonka tärkein tehtävä on suojata rakennuksen sisärakenteita sää- ja kosteusvaurioilta. 

Vesipellit pitävät sadeveden, sulavan lumen ja muun kosteuden loitolla rakenteiden sisältä, jossa muhiessaan kosteus voi päästä aiheuttamaan vakavia vaurioita.

Vesipeltiä käytetään muun muassa ikkunoiden ala- ja yläpuolella sekä sokkeleiden päällä veden ohjaamiseen pois ulkoseinästä.

Vesipelti luo tyylikkyyttä julkisivuun

Vaikka peltilistojen ensisijainen tehtävä on suojata rakenteita kosteudelta, on oikeaoppisesti valmistettu vesipelti myös ulkonäöllisesti tärkeä osa rakennuksen julkisivua.

Kun rakennuksesi on verhottu näyttävillä, linjakkailla ja yhtenäisillä väreillä varustetuilla pelleillä, antaa se itsestään vakuuttavan ja arvostusta herättävän vaikutelman. 

Vesipelti juuri sinun tarpeisiisi

PetterSteeliltä löytyy vankkaa kokemusta ja tietotaitoa vesipelleistä. Voimme valmistaa peltisi juuri sinun tarpeidesi ja mittojesi mukaan useissa eri väreissä.

Meiltä saat mittatarkat vesipellit kaikissa RR-värikartan väreissä. Varastomme uumenista löytyy myös tietyillä RAL-sävyillä varustettuja vesipeltejä valmiiksi pinnoitettuna.

Pinnoituksistakaan sinun ei tarvitse huolehtia! Voimme pinnoittaa vesipeltisi laadukkailla ja ammattilaisten suosimilla Pural BT-, HIARC- ja polyesteripinnoilla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Palvelua #viimeisenpäälle

Työmme keskiössä on asiakkaidemme tyytyväisyys palveluumme. PetterNet-verkkokaupassamme tilaaminen on helppoa ja nopeaa. 

Toimituksemme ovat vikkeliä ja dokumentoimme koko prosessin tarkasti alusta loppuun.  

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja voit palata katsomaan niitä kätevästi vaikkapa puhelimellasi suoraan työmaallasi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!

 

Lehto Groupin toimisto, Vantaa

Toteutimme tämän kohteen rakennuspelllityksistä suurimman osan.

Tähän kohteeseen meni yli 12 kilometriä peltilistoja ja -osia mm. julkisivuihin, sisäpuolelle ja katolle.