PELTITUOTTEET / MYRSKYPELTI

MYRSKYPELTI

Rakennusten sisärakenteet on suojattava hyvin kosteudelta vaurioiden välttämiseksi. Yksi tärkeimmistä suojausratkaisuista on myrskypelti, jota käytetään muun muassa vesikatolla räystäspeltien alla.

Myrskypellin päällimmäinen tarkoitus on estää esimerkiksi sadeveden ja sulavan lumen pääsyä sisään rakenteisiin. Oikein suunnitelluissa ja asennetuissa pellityksissä kallistukset ovat selkeitä ja vievät veden poispäin rakenteista tai haluttuun suuntaan.

Myrskypelti luo näyttävää ilmettä julkisivulle

Oikeaoppisesti valmistettu ja tyylikkäästi muotoiltu sekä värjätty myrskypelti voi luoda vakuuttavan vaikutelman rakennuksellesi. 

Rakennuspellitykset muodostavat isomman osan rakennusten ulkoasusta kuin moni huomaa ajatellakaan. Jos kaikki pellit ovat laadukkaan ja vankan näköisiä, julkisivu näyttää uskottavalta ja arvokkaalta.

Voimme valmistaa myrskypeltisi sekä RR- että RAL-värikarttojen sävyissä. Saat meiltä peltisi myös valmiiksi pinnoitettuna Pural BT-, HIARC- ja polyesteripinnoilla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Palvelua viimeisen päälle

Teemme aina kaikkemme, jotta sinä olisit asiakkaanamme täysin tyytyväinen palveluumme.

Olemme luoneet PetterNet-verkkokauppaamme helpon, joustavan ja käytännöllisen tilausprosessin, joka on luotu rakentamisen ammattilaisten tarpeisiin.

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!