elementin saumalista 3D-mallinnuskuvassa

PELTITUOTTEET/ ELEMENTIN SAUMALISTA

ELEMENTIN SAUMALISTA

Elementin saumalista on peltilista, jonka tehtävä on estää kosteuden pääsy sisään rakenteisiin peltikuoristen elementtien saumojen välistä. 

Jos rakennushankkeessasi käytetään elementtejä, on niiden väliin jäävät aukot ja saumat syytä suojata laadukkailla ja erityisvalmisteisilla peltilistoilla. Näin voit varmistaa rakennuksesi sisärakenteiden olevan varmasti turvassa kosteusvaurioilta.

Teemme elementtien saumalistat aina mittatilaustyönä toiveidesi ja mitoitustesi mukaan kotimaisesta laatumateriaaleista Kuopion tuotantolaitoksellamme.

Elementin saumalista luo yhtenäisen ilmeen

Vaikka peltilistojen tärkein tehtävä on suojella sisärakenteita sadevedeltä, lumelta ja muulta kosteudelta, on niillä paljon vaikutusta myös rakennuksen ulkonäköön.

Tyylikkäästi muotoiltu ja värjätty saumalista sitoo elementit yhteen luoden niille yhtenäisen, vakuuttavan ja arvokkaan vaikutelman.

PetterSteeliltä saat saumalistasi toivotuissa RAL- ja RR-sävyissä. Pinnoitamme peltilistamme Pural BT, HIARC- ja polyesteripinnoilla.

ELSA – uuden sukupolven elementin saumalista

Haluaisitko säästää rahaa ja aikaa elementin saumalistojesi asentamisessa? Tutustu uuteen ELSA-elementtisaumalistaamme!

ELSA-elementtisaumalistasssa on limitykset ja rei’itys valmiina. Siksi se on erittäin helppo ja nopea asentaa.

ELSA-elementtisaumalistan avulla pellität sandwich-elementtien saumat yli puolet nopeammin kuin perinteisellä tavalla.

KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME

010 235 0290

Pettämätöntä peltiä ja palvelua

Edityksellinen digiajan palvelumallimme on kehitetty auttamaan rakentamisen ammattilaisia kohti menestystä rakennushankkeissaan.

Peltituotteiden tilaaminen meiltä on käytännöllistä ja nopeaa. Voit suunnitella peltilistasi kätevästi itse mittojesi mukaisiksi luontevassa ja helppokäyttöisessä PetterNet-verkkokaupassamme.

Tilauksesi tallentuu järjestelmäämme ja saapuu työmaallesi vain 1-3 päivässä tarkasti merkittynä ja lajiteltuna. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa työmaallasi.

Avuliaat asiantuntijamme neuvovat sinua aina kaikissa kysymyksissäsi tuotteistamme tai palveluistamme. Ota vain rohkeasti yhteyttä!