PetterSteel Oy

Referenssejämme

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi satoja rakennuspellitysprojekteja ympäri Suomen niin suuriin kauppakeskuksiin ja teollisuushalleihin kuin pienempiin asuinkerrostaloihin. Referensseistämme löytyy monipuolisia peltitoimitushankkeita sekä laajoja asennuksen sisältäviä kokonaisuuksia.

Toiminta-alueemme on koko Suomi. Oheisesta kartasta näet sinisellä kaupungit joihin olemme toimittaneet rakennuspeltituotteita. Punaisilla merkatuilla olemme tehneet asennuksia.

Kauppakeskus Matkus, Kuopio

Kohteen tiedot

PetterSteel toteutti Matkuksen kauppakeskuksen ja siihen kuuluvan IKEA:n tavaratalon rakennuspeltityöt. Toimitukseen kuului kilometreittäin peltilistaa, satoja katon läpivientejä sekä satoja neliöitä peltikasettia.

Hoivakoti Aurinkopuisto Oy, Kuopio

Kohteen tiedot

Toteutimme kaikki Kuopion aurinkorinteelle rakennetun hoivakodin rakennuspeltityöt. Toimitus sisälsi katon läpiviennit ja peltilistoitukset sekä ikkunoiden ja ovien peltityöt.

Hiidenkatu 1, Saaristokaupunki, Kuopio

Kohteen tiedot

Kuopion saaristokaupunkiin nousseeseen rivitalo-kokonaisuuteen toteutimme kaikki ikkunoiden -ja ovien peltilistoitukset. Taidokkaasti toteutetut yksityiskohdat lisäävät asumismukavuutta ja turvallisuutta.

Finnvera ja ELY-keskus, Kuopio

Kohteen tiedot

PetterSteel toteutti Finnveran ja ELY-keskuksen Kuopion toimiston rakennuspeltityöt. Uutta ja vanhaa upeasti yhdistelevä kohde oli normaalia vaativampi. Suurin osa asennetuista rakennuspeltituotteista oli RAL-sävyihin maalattuja. Peltejä asennettiin sisä- ja ulkopuolelle oviin, ikkunoihin, katolle ja pysäköintikannelle.

Messuportinkatu 1, Saaristokaupunki, Kuopio

Kohteen tiedot

Aivan Kuopion asuntomessualueen viereen nousseisiin kerrostalojen ikkunoihin toteutettiin normaalista poikkeava pellitys ikkunoiden ympärille arkkitehdin toiveiden mukaisesti. Asennus sisälsi myös kaikki muut kohteen rakennuspeltityöt.

Servican yhteiskeittiö, Kuopio

Kohteen tiedot

Toteutimme Kuopion yliopistollisen sairaalan viereen nousseen Servican yhteiskeittiön rakennuspeltityöt. Toimitukseen kuului kilometreittäin peltilistaa sekä lamella-julkisivuja mm. porraskäytäviin ja IV-konehuoneisiin. Lisäksi toteutimme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kotelointeja ja listoituksia keittiöihin.

Suntionkatu, Pappilanmäki, Kuopio

Kohteen tiedot

PetterSteel toteutti kolmeen Kuopion pappilanmäelle nousseeseen kerrostaloon kaikki rakennuspeltityöt. Toimitus sisälsi ikkuna- ja ovilistoitusten lisäksi myös rappukäytävien julkisivut, jotka toteutettiin lamella- ja profiilipeltejä käyttäen. Vastaavia kerrostalokohteita olemme toteuttaneet kymmeniä.

Tori-Carlson, Kuopio

Kohteen tiedot

Toteutimme aivan Kuopion keskustassa sijaitsevan Tori-Carlsonin uudistushankkeen rakennuspeltityöt. Toimitukseen ikkuna -ja ovilistoitusten lisäksi julkisivukasettien asennuksia ja kaarevia kulmakappaleita ikkunoiden väleihin.

Muut referenssit

Asuinrakennukset

As Oy Gunillankartano, Helsinki
PetterSteel toteutti kerrostalokohteen rakennuspeltityöt Helsingin Laajasaloon. Toimitukseen sisältyi ikkuna- ja ovilistoitukset.

As Oy Kuopion Majakka, Kuopio
Ikkuna- ja ovilistoitukset.

As Oy Kuopion Reimari, Kuopio
Julkisivukasetit, ikkuna- ja ovilistoitukset.

As Oy Kuopion Papinpiha, Kuopio
Ikkuna- ja ovilistoitukset.

Outokummun koulu, Outokumpu
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

As Oy Kuopion Lakeanpihlaja, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt.

As Oy Kimallus, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt.

Mäntykampus, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

Toimistorakennukset

Yrityspuisto Premium Park, Vantaa
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

Yrityspuisto RealGate, Lempäälä
Kaikki rakennuspeltityöt sisältäen kymmenittäin piippuja ja muita katon läpivientejä, julkisivuprofiilia sekä kymmeniä nosto-ovia.

Liike- ja liikenteen rakennukset

Volvo Truck Center, Vantaa
Räystäspellitykset, nosto-ovet, profiilit ja ikkuna- ja ovilistoitukset.

IKEA / Puuilo, Jyväskylä
PetterSteel toteutti IKEA:n ja Puuilon yhteisrakennuksen peltityöt, toimitukseen sisältyi julkisivun kasetit sekä ikkuna- ja ovilistoitukset, saumalistat ja kynnykset.

Technopolis Viestikatu 7, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt.

ProMart, Pirkkala
Kaikki rakennuspeltityöt.

Auto-Suni, Kouvola
Kaikki rakennuspeltityöt.

Bavaria, Lappeenranta
Toteutimme Delta Auton lappeenrannan uuden liikkeen rakennuspeltityöt. Toimitukseen sisältyi nosto-ovien, ikkunoiden sekä käynti- ja sisäovien pellitystyöt.

Lidl, Pieksämäki
Julkisivukasettia n. 300 neliötä sekä ikkuna- ja ovilistoitukset.

Veturitori, Pieksämäki
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

Teollisuus- ja varastorakennukset

ALSO Finland logistiikkakeskus, Pirkkala
Toteutimme Suomen suurimman IT-tukkurin, ALSO Finlandin uuden logistiikkakeskuksen rakennuspeltityöt. Toimitukseen sisältyi kaikki julkisivuun liittyvä peltityö, kuten nosto-ja käyntiovet, ikkunat ja saumalistat.

Vallila Interior logistiikkakeskus, Tuusula
Toimitukseen sisältyi kaikki julkisivuun liittyvä peltityö, kuten nosto-ja käyntiovet, ikkunat ja saumalistat.

Hoitoalan rakennukset

Jorvin sairaala, Espoo
PetterSteel toteutti jorvin sairaalan vesikaton läpivientien pellitykset, palo- ja käyntiovien pellitykset sekä vaativampia, ruostumattomalla teräksellä toteutettuja, liukuovipellityksiä leikkaussaleihin.

Kuopion Yliopistollinen sairaala, Kuopio
PetterSteel toteutti sairaalan laajennuksen rakennuspeltityöt. Toimitus sisälsi n. 1800 neliötä profiilia, satojen palo-ovien listoitukset sekä julkisivukasetoinnin pääsisäänkäyntiin.

Alava A2 laajennus, Kuopio
Toimitukseen sisältyi kaikki rakennuksen peltityöt, sisältäen vesikaton läpiviennit sekä ikkuna- ja ovilistoitukset.

 

Asiakaspalvelu
010 235 0290