PetterSteel Oy

Referenssejämme

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi satoja rakennuspellitysprojekteja ympäri Suomen niin suuriin kauppakeskuksiin ja teollisuushalleihin kuin pienempiin asuinkerrostaloihin. Referensseistämme löytyy monipuolisia peltitoimitushankkeita sekä laajoja asennuksen sisältäviä kokonaisuuksia.

Toiminta-alueemme on koko Suomi. Oheisesta kartasta näet, missä kaikkialla olemme suorittaneet pellityksiä. Alla näet tarkempia referenssikuvia joistakin kohteistamme.

Vuoden 2017 aikana toteutimme noin 8000 peltitoimitusta ympäri Suomen ja pohjoismaiden. Lisäksi toteutimme vuoden 2017 aikana noin 200 erilaista rakennuspellitysurakkaa. Kysy täydellinen referenssilista myynniltämme!

Asuinrakennukset

Taivaanpankontie, Kuopio

Lue lisää

Vastasimme Kuopion Puijonlaakson alueelle nousseiden 4 kerrostalon kokonaisvaltaisesta rakennuspellityksestä. Pellityksiin kuului mm. julkisivujen, sisäpuolen, parvekkeiden ja ikkunoiden pellityksiä. Yhteensä näihin neljään kerrostaloon toimitettiin ja asennettiin lähes 10 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia. Pääset tutustumaan kohteisiin myös videon kautta

Ruustinnankuja, Kuopio

Lue lisää

Toimitimme ja asensimme 2 kerrostalon ikkunoiden, vesikaton ja parvekkeiden pellitykset. Yhteensä näihin kohteisiin meni lähes kilometrin verran erilaisia peltilistoja ja -osia.

Rantapuistonkatu, Kuopio

Lue lisää

Toimitimme ja asensimme Kuopion idyllisen saaristokadun varrelle nousseisiin 6 kerrostaloon rakennuspellitykset. Yhteensä kohteisiin toimitettiin ja asennettiin yli 15 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

Palvelutalo Ukkokoti, Kuopio

Lue lisää

Toteutimme Kuopion keskustan kupeessa, Valkeisenlammen rannalla sijaitsevaan Ukkokotiin mm. ikkunoiden, ovien, parvekkeiden ja sisäpuolen rakennuspellitykset. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia lähes 3 kilometriä.

As Oy Vantaan Circus ja Casa, Vantaa

Lue lisää

Näihin kohteisiinn teimme mm. ikkunoiden, parvekkeiden, vesikaton ja IV-konehuoneiden pellitykset. Yhteensä kohteisiin meni yli kilometrin verran peltilistoja ja -osia.

As Oy Tuulikannel, Kuopio

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. ikkunoiden, vesikaton, parvekkeiden ja savunpoistoluukkujen osalta. Lisäksi valmistimme ja asensimme kohteeseen myös julkisivusäleikön. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia yli 3 kilometriä.

As Oy Tampereen Hauenlinna ja Hauenkaari, Tampere

Lue lisää

Vastasimme näiden kahden kerrostalon julkisivujen, ikkunoiden ja ovien sekä vesikaton pellitysten osalta. Yhteensä näihin kahteen kerrostaloon toimitimme ja asensimme lähes kilometrin verran erilaisia peltilistoja ja -osia.

As Oy Ruutikellari, Kuopio

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Teimme kohteeseen mm. ikkunoiden, vesikaton, parvekkeiden, autotallien ja palo-ovien listoitukset. Yhteensä listoja meni lähes 1,5 kilometriä.

As Oy Ruukinpatruuna, Tampere

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Ikkunoihin, oviin, vesikatolle, autokatoksiin ja iv-konehuoneisiin meni peltilistoja yli 4 kilometriä.

As Oy Kärängän Tuike, Kuopio

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Näihin asuinrakennuksiin meni peltilistoja ja -osia lähes kilometrin verran.

As Oy Kelkkailijantie 4, Kuopio

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. ikkunoiden, parvekkeiden, rappauksen ja ovien osalta. Lisäksi kohteeseen meni myös ikkunasäleikköjä. Yhteensä kohteeseen meni lähes 3,5 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

As Oy Järvihelmi, Kuopio

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. vesikaton, ikkunoiden, parvekkeiden ja ovien osalta. Yhteensä kohteeseen meni yli 1,5 kilometriä peltilistoja.

Julkiset rakennukset

Aalto-yliopiston uusi kampusrakennus ACRE, Espoo

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä. Työ- ja materiaalimäärillä mitattuna kohde oli PetterSteelin historian suurin. Yhteensä kohteeseen meni lähes 17 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia. Kohteeseen meni mm. satoja neliöitä kupariprofiileja ja -peltejä.

Fazer Experience Center, Helsinki

Lue lisää

Tähän työhön kuului osa sisäpuolen pellityksistä. Kohteeseen meni mm. jälkikäteen maalattua, erikoissävyistä jalkalistaa yhteensä yli 450 metriä.

Tori-Carlson, Kuopio

Lue lisää

Toteutimme aivan Kuopion keskustassa sijaitsevan Tori-Carlsonin uudistushankkeen rakennuspeltityöt. Toimitukseen ikkuna -ja ovilistoitusten lisäksi julkisivukasettien asennuksia ja kaarevia kulmakappaleita ikkunoiden väleihin.

Kauppakeskus Matkus, Kuopio

Lue lisää

PetterSteel toteutti Matkuksen kauppakeskuksen ja siihen kuuluvan IKEA:n tavaratalon rakennuspeltityöt. Toimitukseen kuului kilometreittäin peltilistaa, satoja katon läpivientejä sekä satoja neliöitä peltikasettia.

Toimitilat ja hallirakennukset

Varsikuja 1-2, Vantaa

Lue lisää

Valmistimme ja asensimme tähän kohteeseen mm. julkisivujen ja sisäpuolen pellitykset. Yhteensä kohteeseen meni noin 1600 metriä erilaista peltilistaa.

Real Areena, Lempäälä

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Lisäksi valmistimme ja asensimme sisäänkäyntien julkisivujärjestelmät. Yhteensä peltilistoja ja -osia toimitettiin ja asennettiin lähes 2,5 kilometriä.

Peltitarvike Oy:n tilat, Helsinki

Lue lisää

Toimitimme ja asensimme tämän kohteen julkisivujen ja sisäpuolen pellityksiä. Työhön kuului mm. ikkunoiden, sokkelin, ulko-ovien ja elementtien peltilistat. Yhteensä kohteeseen toimitettiin ja asennettiin lähes 2 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

Juurakkotie 3, Vantaa

Lue lisää

Toteutimme tämän kohteen rakennuspellitykset mm. ovien, ikkunoiden, elementtien saumojen ja nurkkien sekä sokkeleiden osalta. Yhteensä tähän kohteeseen meni lähes 2 kilometriä peltilistoja ja -osia.

Luxury Collection, Lempäälä

Lue lisää

Toteutimme tämän kohteen rakennuspellitykset kokonaisuudessaan. Tähän kohteeseen meni lähes 2 kilometriä mm. nosto-ovien, ikkunoiden, julkisivun ja sisäpuolen peltilistoja ja -osia.

Lempäälän Kuokka, Lempäälä

Lue lisää

Toteutimme tämän kohteen rakennuspellitykset kokonaisuudessaan. Tähän kohteeseen meni yli 2 kilometriä mm. sokkeleihin, elementin saumohin ja nurkkiin, oviin ja ikkunoihin sekä julkisivukoteloihin liittyviä peltilistoja.

Lehto Groupin toimisto, Vantaa

Lue lisää

Toteutimme tämän kohteen rakennuspelllityksistä suurimman osan. Tähän kohteeseen meni yli 12 kilometriä peltilistoja ja -osia mm. julkisivuihin, sisäpuolelle ja katolle.

Kuopion Energia, Kuopio

Lue lisää

Toteutimme Kuopion Energian toimitalon rakennuspellitykset kokonaisuudessaan. Tähän kohteeseen meni yli 3 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia. Toteutimme tähän kohteeseen normaalien listoitusten lisäksi myös valokotelot ja alumiinikasetoinnit ikkunoiden väliin.

GT-Auto, Vantaa

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia lähes kilometrin verran.

Euromaster Oy:n tilat, Vantaa

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Teimme kohteeseen mm. elementtien, sokkeleiden, vesikaton, ikkunoiden ja ovien sekä sisäpuolen pellitykset. Kohteeseen meni peltilistoja yli 2 kilometrin verran.

Vallila Interior logistiikkakeskus, Tuusula

Lue lisää

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. julkisivujen, sisäpuolen ja vesikaton osalta. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja lähes 1,5 kilometrin verran.

Muut referenssit

Asuinrakennukset

As Oy Gunillankartano, Helsinki
PetterSteel toteutti kerrostalokohteen rakennuspeltityöt Helsingin Laajasaloon. Toimitukseen sisältyi ikkuna- ja ovilistoitukset.

As Oy Kuopion Majakka, Kuopio
Ikkuna- ja ovilistoitukset.

As Oy Kuopion Reimari, Kuopio
Julkisivukasetit, ikkuna- ja ovilistoitukset.

As Oy Kuopion Papinpiha, Kuopio
Ikkuna- ja ovilistoitukset.

Outokummun koulu, Outokumpu
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

As Oy Kuopion Lakeanpihlaja, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt.

As Oy Kimallus, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt.

Mäntykampus, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

Toimitilat ja hallirakennukset

Yrityspuisto Premium Park, Vantaa
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

Yrityspuisto RealGate, Lempäälä
Kaikki rakennuspeltityöt sisältäen kymmenittäin piippuja ja muita katon läpivientejä, julkisivuprofiilia sekä kymmeniä nosto-ovia.

Volvo Truck Center, Vantaa
Räystäspellitykset, nosto-ovet, profiilit ja ikkuna- ja ovilistoitukset.

IKEA / Puuilo, Jyväskylä
PetterSteel toteutti IKEA:n ja Puuilon yhteisrakennuksen peltityöt, toimitukseen sisältyi julkisivun kasetit sekä ikkuna- ja ovilistoitukset, saumalistat ja kynnykset.

Technopolis Viestikatu 7, Kuopio
Kaikki rakennuspeltityöt.

ProMart, Pirkkala
Kaikki rakennuspeltityöt.

Auto-Suni, Kouvola
Kaikki rakennuspeltityöt.

Bavaria, Lappeenranta
Toteutimme Delta Auton lappeenrannan uuden liikkeen rakennuspeltityöt. Toimitukseen sisältyi nosto-ovien, ikkunoiden sekä käynti- ja sisäovien pellitystyöt.

Lidl, Pieksämäki
Julkisivukasettia n. 300 neliötä sekä ikkuna- ja ovilistoitukset.

Veturitori, Pieksämäki
Kaikki rakennuspeltityöt, poislukien vesikatto.

ALSO Finland logistiikkakeskus, Pirkkala
Toteutimme Suomen suurimman IT-tukkurin, ALSO Finlandin uuden logistiikkakeskuksen rakennuspeltityöt. Toimitukseen sisältyi kaikki julkisivuun liittyvä peltityö, kuten nosto-ja käyntiovet, ikkunat ja saumalistat.

Hoitoalan rakennukset

Jorvin sairaala, Espoo
PetterSteel toteutti jorvin sairaalan vesikaton läpivientien pellitykset, palo- ja käyntiovien pellitykset sekä vaativampia, ruostumattomalla teräksellä toteutettuja, liukuovipellityksiä leikkaussaleihin.

Kuopion Yliopistollisen sairaalan Kaarisairaalahanke, Kuopio
PetterSteel toteutti sairaalan laajennuksen rakennuspeltityöt. Toimitus sisälsi n. 1800 neliötä profiilia, satojen palo-ovien listoitukset, leikkaussalien ovien RST-listoitukset sekä julkisivukasetoinnin pääsisäänkäyntiin.

Alava A2 laajennus, Kuopio
Toimitukseen sisältyi kaikki rakennuksen peltityöt, sisältäen vesikaton läpiviennit sekä ikkuna- ja ovilistoitukset.

 

Asiakaspalvelu
010 235 0290