PetterSteel Oy

Referenssejämme

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi satoja rakennuspellitysprojekteja ympäri Suomen niin suuriin kauppakeskuksiin ja teollisuushalleihin kuin pienempiin asuinkerrostaloihin. Referensseistämme löytyy monipuolisia peltitoimitushankkeita sekä laajoja asennuksen sisältäviä kokonaisuuksia.

Toiminta-alueemme on koko Suomi. Oheisesta kartasta näet, missä kaikkialla olemme suorittaneet pellityksiä. Alla näet tarkempia referenssikuvia joistakin kohteistamme.

Vuoden 2018 aikana toteutimme noin 8000 peltitoimitusta ympäri Suomen ja pohjoismaiden. Lisäksi toteutimme vuoden 2018 aikana noin 200 erilaista rakennuspellitysurakkaa. Kysy täydellinen referenssilista myynniltämme!

Valitse aihealue

Asuinrakennukset

Taivaanpankontie, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Referenssikuvia kohteesta. PetterSteel – viimeisen päälle!

Toimitimme ja asensimme 2 kerrostalon ikkunoiden, vesikaton ja parvekkeiden pellitykset. Yhteensä näihin kohteisiin meni lähes kilometrin verran erilaisia peltilistoja ja -osia.

Rantapuistonkatu, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Toimitimme ja asensimme Kuopion idyllisen saaristokadun varrelle nousseisiin 6 kerrostaloon rakennuspellitykset. Yhteensä kohteisiin toimitettiin ja asennettiin yli 15 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

Palvelutalo Ukkokoti, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Toteutimme Kuopion keskustan kupeessa, Valkeisenlammen rannalla sijaitsevaan Ukkokotiin mm. ikkunoiden, ovien, parvekkeiden ja sisäpuolen rakennuspellitykset. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia lähes 3 kilometriä.

As Oy Vantaan Circus ja Casa, Vantaa

Lue lisää Katso koko referenssi

Näihin kohteisiinn teimme mm. ikkunoiden, parvekkeiden, vesikaton ja IV-konehuoneiden pellitykset. Yhteensä kohteisiin meni yli kilometrin verran peltilistoja ja -osia.

As Oy Tuulikannel, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. ikkunoiden, vesikaton, parvekkeiden ja savunpoistoluukkujen osalta. Lisäksi valmistimme ja asensimme kohteeseen myös julkisivusäleikön. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia yli 3 kilometriä.

As Oy Tampereen Hauenlinna ja Hauenkaari, Tampere

Lue lisää Katso koko referenssi

Vastasimme näiden kahden kerrostalon julkisivujen, ikkunoiden ja ovien sekä vesikaton pellitysten osalta. Yhteensä näihin kahteen kerrostaloon toimitimme ja asensimme lähes kilometrin verran erilaisia peltilistoja ja -osia.

As Oy Ruutikellari, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Teimme kohteeseen mm. ikkunoiden, vesikaton, parvekkeiden, autotallien ja palo-ovien listoitukset. Yhteensä listoja meni lähes 1,5 kilometriä.

As Oy Ruukinpatruuna, Tampere

Lue lisää Katso koko referenssi

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Ikkunoihin, oviin, vesikatolle, autokatoksiin ja iv-konehuoneisiin meni peltilistoja yli 4 kilometriä.

As Oy Kärängän Tuike, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Näihin asuinrakennuksiin meni peltilistoja ja -osia lähes kilometrin verran.

As Oy Kelkkailijantie 4, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. ikkunoiden, parvekkeiden, rappauksen ja ovien osalta. Lisäksi kohteeseen meni myös ikkunasäleikköjä. Yhteensä kohteeseen meni lähes 3,5 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

As Oy Järvihelmi, Kuopio

Lue lisää Katso koko referenssi

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. vesikaton, ikkunoiden, parvekkeiden ja ovien osalta. Yhteensä kohteeseen meni yli 1,5 kilometriä peltilistoja.

Asiakaspalvelu
010 235 0290