PELTITYÖT
TURKU

Hei rakennusalan ammattilainen! Viedäänkö työmaasi peltityöt digiaikaan? Olemme PetterSteel, rakennuspellitysten edelläkävijä ja Suomen suurin pellityskumppani. Teemme kaikenlaiset peltityöt Turussa ja Varsinais-Suomen alueella kokonaispalveluna peltien suunnittelusta niiden tuotantoon, kuljetukseen ja asennukseen.

Meiltä saat mittatarkat peltituotteet, vikkelät toimitukset ja laadukkaat rakennuspellitysten asennukset saman katon alta. Alan suunnannäyttäjänä pidämme huolen siitä, että palvelumme, tuotteidemme ja työmme laatu on viimeisen päälle hyvää.

Ota yhteyttä »

Peltityöt Turku

Rakennuspellitysten suunnittelu ja asennus

Varmista onnistuminen rakennushankkeessasi PetterSteelin kokonaisvaltaisella pellityspalvelulla.

PetterSteel-ratkaisu on kokonaisvaltainen rakennuspellitysten avaimet käteen -palvelu, jonka avulla voit urakoitsijana parantaa työmaasi kokonaisuuden hallintaa, helpottaa työnjohdon työtä ja saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä.

 

Kokonaisvaltainen pellitysratkaisu
rakennusalan ammattilaisille

Peltityöt ovat merkittävä ja vaativa osa jokaista rakennushanketta. Täyden palvelun pellityspalvelumme on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin.

Olemme kehittäneet palvelumallimme yli kymmenen vuoden ja tuhansien työmaiden kokemuksen voimin. Tavoitteenamme on varmistaa, että rakennushankkeesi peltityöt onnistuvat kätevästi, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

RAKENNUSPELTITYÖT TURKU

LAATUA JA HYÖTYÄ JOKA TAITTEESSA

Tunnemme rakennusalan perin pohjin, ja siksi kykenemme auttamaan aidosti rakentamisen ammattilaisia kohti menestystä hankkeissaan. Olemme enemmän kuin perinteinen peltisepänliike Turussa – palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pellitysten suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen.

TEHOKKAAMPI TYÖMAA

Kun rakennuspellitysten kokonaisuus on vastuullamme, työmaasi hallinta pysyy paremmin hanskassa. Hyödyt näkyvät mm. työnjohdon taakan kevenemisenä ja kustannusten vähenemisenä.

TÄSMÄLLISTÄ TOIMINTAA

Toimintamme on täsmällistä ja kaikin puolin läpinäkyvää. Koko prossessimme dokumentoidaan tarkasti. Pysyt kätevästi kärryillä peltitilauksiesi ja projektisi etenemisestä sähköisessä pellitysten tilauspalvelusamme PetterNET:issä.

PETTÄMÄTÖNTÄ PALVELUA

Palvelumme on asiantuntevaa, asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista. Tunnemme rakennusalan läpikotaisin ja ymmärrämme sen myötä syvällisesti asiakkaidemme tarpeet.

MITTATARKAT JA KOTIMAISET PELTITUOTTEET TURUSSA

Teemme monipuolisia peltituotteita julkisivun pellityksistä ikkunoiden ja ovien peltilistoihin omissa tuotantotiloissamme Kuopiossa.

Saat meiltä laadukkaat ja kotimaiset peltilistat sekä julkisivutuotteet mittatilaustyönä suoraan työmaallesi. Voit suunnitella itse peltisi PetterNET-verkkokaupassamme. Toimitamme tilauksesi vain 2-5 päivässä ympäri Suomen.

PELTILISTAT JA -OSAT MITTATARKASTI, HELPOSTI JA NOPEASTI

Suunnittele peltilistasi mittatarkasti omien tarpeidesi mukaan PetterNET-verkkokaupassamme. Tilaat sitten palikalla tai pädillä, tilaustietosi jäävät järjestelmäämme.

PetterNET:ssä tilaaminen onnistuu 24/7, ja toimituksesi saapuu perille vain muutamassa päivässä ympäri Suomen.

Varmista rakennushankkeesi onnistuminen hoitamalla peltityöt Turussa ja Varsinais-Suomen seudulla kanssamme. Ota meihin yhteyttä jo tänään!

PELLITYSPALVELUIHIMME LUOTTAVAT:

Jalon referenssi
Lujatalo Oy referenssi
Consti referenssi
Lehto referenssi
Karjalan Mestarit referenssi
Icopal referenssi
Lapti referenssi
Peab referenssi
tekova referenssi