PELTITYÖT
JYVÄSKYLÄ

Hei ammattirakentaja, mitä jos vietäisiin työmaasi peltityöt digiaikaan? Olemme PetterSteel, pellitysalan suunnannäyttäjä. Teemme kaikenlaiset peltityöt Jyväskylässä kokonaispalveluna suunnittelusta asennukseen.

Meiltä saat mittatarkat peltilistat, nopeat toimitukset ja osaavat asennukset saman katon alta. Alan suunnannäyttäjänä pidämme huolen siitä, että palvelu pelaa ja laatu on viimeisen päälle hyvää.

Ota yhteyttä »

Peltityöt Jyväskylä

PETTERSTEEL-RATKAISULLA

Onnistumisen rakennushankkeessasi varmistaa edistyksellinen PetterSteel-ratkaisumme, jonka avulla voit urakoitsijana parantaa työmaasi kokonaisuuden hallintaa, helpottaa työnjohdon työtä ja tuottaa merkittäviä kustannussäästöjä.

 

Kokonaisvaltainen pellitysratkaisu
rakennusalan ammattilaisille

Peltityöt ovat vaativa osa jokaista rakennushanketta. Kokonaisvaltainen pellityspalvelumme, PetterSteel-ratkaisu, on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin.

PetterSteel-ratkaisu on kehitetty yli kymmenen vuoden ja tuhansien työmaiden kokemuksen voimin. Pellityspalvelumme tavoitteena on varmistaa, että rakennushankkeesi peltityöt onnistuvat kätevästi, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

PELTISEPÄNLIIKE JYVÄSKYLÄ

LAATUA JA HYÖTYÄ JOKA TAITTEESSA

Tunnemme rakennusalan hyvin. Siksi voimme auttaa aidosti asiakkaitamme kohti menestystä hankkeissaan. Olemme enemmän kuin perinteinen peltisepänliike – palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pellitysten suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen.

Kokonaisvaltainen rakennuspellityspalvelumme kattaa kaiken pellitysten suunnittelusta valmistamiseen ja kuljetuksista asennuksiin.

TEHOKKAAMPI TYÖMAA

Kun rakennuspellitysten kokonaisuus on vastuullamme, työmaasi hallinta pysyy paremmin hanskassa. Samalla työnjohtosi taakka vähenee ja kustannukset kevenevät.

TÄSMÄLLISTÄ TOIMINTAA

Olemme tehneet toiminnastamme täsmällistä ja kaikin puolin läpinäkyvää. Koko prossessimme dokumentoidaan tarkasti. Pysyt kätevästi kärryillä peltitilauksiesi ja projektisi etenemisestä sähköisessä pellitysten tilauspalvelusamme PetterNET:issä.

PETTÄMÄTÖNTÄ PALVELUA

Palvelumme on asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista läpi yhteisen hankkeemme. Tunnemme rakennusalan vahvasti ja ymmärrämme sen myötä syvällisesti asiakkaidemme tarpeet.

MITTATARKAT JA KOTIMAISET PELTITUOTTEET JYVÄSKYLÄSSÄ

Teemme monipuolisia peltituotteita julkisivun pellityksistä ikkunoiden ja ovien peltilistoihin omissa tuotantotiloissamme Kuopiossa.

Saat meiltä laadukkaat ja kotimaiset peltilistat sekä julkisivutuotteet mittatilaustyönä suoraan työmaallesi. Voit suunnitella itse peltisi PetterNET-verkkokaupassamme. Toimitamme tilauksesi vain 2-5 päivässä ympäri Suomen.

PELTILISTAT JA -OSAT MITTATARKASTI, HELPOSTI JA NOPEASTI

Suunnittele peltilistasi mittatarkasti omien tarpeidesi mukaan PetterNET-verkkokaupassamme. Tilaat sitten palikalla tai pädillä, tilaustietosi jäävät järjestelmäämme.

PetterNET:ssä tilaaminen onnistuu 24/7, ja toimituksesi saapuu perille vain 2-5 päivässä Hangosta käsivarteen.

Varmista rakennushankkeesi onnistuminen hoitamalla peltityöt Jyväskylässä kanssamme. Ota meihin yhteyttä jo tänään!

PETTERSTEEL-RATKAISUAMME
HYÖDYNTÄVÄT SEURAAVAT YRITYKSET

Jalon referenssi
Lujatalo Oy referenssi
Consti referenssi
Lehto referenssi
Karjalan Mestarit referenssi
Icopal referenssi
Lapti referenssi
Peab referenssi
tekova referenssi