PELTITYÖT
HELSINKI

Ammattirakentaja! Mitä jos vietäisiin työmaasi pellitystyöt digiaikaan? Me olemme PetterSteel, pellitysalan edelläkävijä ja alamme suunnannäyttäjä. Teemme peltityöt suunnittelusta asennukseen Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna.

Saat meiltä mittatarkat peltituotteet ja ammattitaitoisen asennuksen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meillä kaiken keskiössä on se, että palvelu pelaa ja työmme laatu on viimeisen päälle kohdillaan.

Ota yhteyttä »

Peltityöt Helsinki

AMMATTILAISTEN PELLITYSPALVELU

Valitse kumppaniksesi Suomen suurin! Teemme kaikenlaiset peltityöt listoituksista julkisivupellityksiin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla edelläkävijän ottein.

Varmistamme onnistumisen rakennushankkeessasi edityksellisellä palvelumallillamme, jonka avulla voit urakoitsijana parantaa työmaasi kokonaisuuden hallintaa, helpottaa työnjohdon taakkaa ja saavuttaa huomattavia säästöjä kustannuksissa.

 

Kokonaisvaltainen pellitysratkaisu
rakennusalan ammattilaisille

Täyden palvelun pellitysratkaisumme, Ammattilaisten pellityspalvelu, on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin.

Olemme kehittäneet virtaustehokasta ja pidettyä palvelumalliamme yli kymmenen vuoden ja tuhansien työmaiden kokemuksen voimin. Pellityspalvelumme tavoitteena on varmistaa, että rakennushankkeesi peltityöt onnistuvat sujuvasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

PELTISEPÄNLIIKE HELSINKI

LAATUA JA HYÖTYÄ JOKA TAITTEESSA

Olemme enemmän kuin perinteinen peltisepänliike Helsingissä – emme vain asenna muiden tekemiä peltituotteita, vaan palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pellitysten suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen.

TEHOKKAAMPI TYÖMAA

Kun rakennuspellitysten kokonaisuus on vastuullamme, työmaasi hallinta pysyy paremmin hanskassa. Samalla työnjohtosi taakka vähenee ja kustannukset kevenevät.

TÄSMÄLLISTÄ TOIMINTAA

Toimintamme on täsmällistä, tehokasta ja läpinäkyvää. Koko prossessimme dokumentoidaan tarkasti. Pysyt helposti kärryillä peltitilauksiesi ja projektisi edistymisestä sähköisessä pellitysten verkkokaupassamme PetterNET:issä.

PETTÄMÄTÖNTÄ PALVELUA

Palvelumme on asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista yhteisen hankkeemme alusta loppuun. Olemme rinnallasi koko matkan palvellen sinua pettämättömällä laadulla.

MITTATARKAT JA KOTIMAISET PELTITUOTTEET HELSINGISSÄ

Teemme edistyksellisiä peltituotteita julkisivupellityksistä ikkunoiden, ovien ja vesikaton peltilistoihin omissa tuotantotiloissamme Kuopiossa.

Saat meiltä mittatarkat, korkeatasoiset ja kotimaiset peltilistat sekä julkisivutuotteet Helsingissä, muualla pääkaupunkiseudulla ja kaikkialla maassamme.

Voit suunnitella peltisi itse PetterNET-verkkokauppamme helppokäyttöisellä suunnittelutyökalulla. Toimitamme peltitilauksesi suoraan työmaallesi vain 2-5 päivässä ympäri Suomen.

PELTILISTAT JA -OSAT MITTATARKASTI, HELPOSTI JA NOPEASTI

Suunnittele peltilistasi mittatarkasti omien tarpeidesi mukaan PetterNET-verkkokaupassamme. Tilaat sitten palikalla tai pädillä, tilaustietosi jäävät järjestelmäämme.

PetterNET:ssä tilaaminen onnistuu 24/7, ja toimituksesi saapuu perille vain 2-5 päivässä Hangosta käsivarteen.

Tee rakennushankkeestasi menestys hoitamalla peltityöt Helsingissä ja PK-seudulla kanssamme. Ota meihin yhteyttä jo tänään!

AMMATTILAISTEN PELLITYSPALVELUA
HYÖDYNTÄVÄT SEURAAVAT YRITYKSET

Jalon referenssi
Lujatalo Oy referenssi
Consti referenssi
Lehto referenssi
Karjalan Mestarit referenssi
Icopal referenssi
Lapti referenssi
Peab referenssi
tekova referenssi