PetterSteel Oy

Lehto Group

Lehto Groupiin kuuluva Rakennuskartio rakentaa parhaillaan Helsingin Viikissä. Alueelle nousee kolme viisikerroksista kerrostaloa. Talojen pellitystöistä vastaa PetterSteel, johon Rakennuskartio tutustui noin vuosi sitten. Yhteistyöstä tilaajalla on vain hyvää sanottavaa.

– Kuulin PetterSteelistä hankintajohtajamme kautta noin vuosi sitten, kun pyysimme urakkatarjouksia kohteeseemme. En ollut kuullut ennen yrityksestä, mutta ensivaikutelman perusteella homma tuntui olevan hallussa – päätimme kokeilla uutta tuttavuutta, mikä osoittautui positiiviseksi päätökseksi, kertoo Rakennuskartion vastaava työnjohtaja Thomas Åkermarck.

Aikataulut ovat pitäneet alusta asti

Yhteistyön alkuajoilta Thomas muistaa ystävällisen asenteen niin työntekijöiden kuin työnjohdonkin puolelta sekä aikataulut, jotka PetterSteelin kanssa ovat pitäneet aina. Ikkuna- ja räystäspellit toimitetaan ja asennetaan sovitusti.

– Työt alkoivat aina sovittuna aikana. Työntekijät pitivät myös meidät ajan tasalla siitä, mitä seuraavaksi tehdään. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitettiin ajoissa eikä kymmentä minuuttia ennen – näin hyvin ennakoivaa tekemistä ei ole tullut aiemmin vastaan, Åkermarck kiittelee.

”Ei tarvitse hukata työaikaa odotteluun”

Aikataulujen lisäksi PetterSteelin toimitusvarmuus ja nopea reagointikyky ovat vakuuttaneet Rakennuskartion. PetterSteelin työntekijät tilaavat lisäpeltiä työmaalle mobiilisovelluksella, josta tieto tehtaalle kulkeutuu heti.

– Pellit heiltä saa yllättävän nopeasti! Koska työmies tekee peltitilauksen jo työmaalta, voivat tavarat olla käytettävissä jo seuraavana päivänä. Ei tarvitse hukata työaikaa odotteluun, Åkermarck summaa.

Asukkaan tyytyväisyys on pääasia

PetterSteel on saanut palautetta myös Rakennuskartion loppuasiakkailta eli asukkailta, jotka uusiin kohteisiin muuttavat. Heiltä saatu palaute on Åkermarckin mukaan yksi tärkeimmistä mittareista onnistumiselle.

– Olemme saaneet ainoastaan hyvää palautetta! Asukkaat ovat kehuneet, että pellitystyöt on tehty just eikä melkein. Se on aina pääasia, että asukkaat ovat tyytyväisiä.

– Suosittelen lämpimästi – PetterSteeliltä saa mitä tilaa, Åkermarck toteaa lopuksi.

Asiakaspalvelu
010 235 0290