ÄLÄ PILAA
ELÄMÄÄSI TYÖLLÄ

– TULE MEILLE ASENTAJAKSI!

Työ on liian iso osa elämää pilattavaksi. Siksi meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi!
Emme halua vaatia sinulta kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sen sijaan ajattelemme sitä, mitä me voimme antaa sinulle työpaikkana ja yhteisönä.
Meillä pääset tekemään mielekkäitä hommia hyvillä liksoilla mukavassa seurassa ja kunnon varusteilla!

Asentajaksi Jyväskylään

Kiikarissa duuni hyvä? Tässäpä sulle: peltiasentaja haussa, sijaintina Jyväskylä!

Rakennuspellitysten alan suunnannäyttäjä PetterSteel hakee rentoon remmiinsä keskisuomalaisen nohevia, mutta savolaisen lupsakoita peltiasentajia Jyväskylässä.

Hyvän fiiliksen ja viihtymisen työmaalla takaavat viimeisen päälle laadukkaat työvarusteet, mukavat työkaverit, mehevät urakkaliksat ja kattavat työsuhde-edut.

Tällaista on työsi peltiasentajana

Meillä pääset mielenkiintoisiin ja vaihteleviin hommiin! Työsi on asentaa itse omalla tehtaallamme valmistamiamme peltilistoja ja julksivutuotteita erilaisiin rakennuskohteisiin, kuten yritysten toimitiloihin ja kerrostaloihin. Toimit työmailla useimmiten urakoitsijakumppaneinamme toimivien rakennusliikkeiden kanssa.

Asenne ennen kaikkea

Et tarvitse pitkää kokemusta peltihommista pärjätäksesi meillä. Koulutamme sinut kattavasti tuoreeseen duuniisi omassa perehdytysohjelmassamme, johon kuuluu sekä teoriaopintoja että harjoittelua kentällä vanhempien asentajien kanssa.

Tärkeintä meille ei ole kilometrin mittainen CV, vaan ahkera asenne ja hyvä motivaatio uuden oppimiseen ja intohimo laadukkaaseen työn jälkeen.

Hyppää pellitysalan edelläkävijän kelkkaan. Hae meille asentajaksi nyt!

Lisätietoja:

HERMANNI KORTENIEMI
Työnjohto, Kuopio – Jyväskylä
050 310 9974

VIIDEN TÄHDEN TYÖPAIKKA

tyontekijat työnjohtaja tampere

”Täällä välitetään ihmisestä!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022
työnjohtaja ja asiakas työmaalla

”Hyvä ja reilu meininki!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Selkeät työtehtävät ja hyvä johtaminen edesauttavat työssäjaksamista ja motivaation ylläpitämistä.”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Mukava, reilu, antoisa ja leppoinen työilmapiiri!”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

”Kehittyvä ja eteenpäin menevä yritys. Alalle edistyksellistä toimintaa.”

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

"Rento tekemisen meininki ja hyvää porukkaa talossa."

PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

PETTERSTEELIN KUUSI TAPAA
ANTAA SINULLE TAKAISIN


MAHTAVA TYÖPORUKKA

Kun meille tulee, ei helpolla halua pois. Sen takaa loistava yhteishenkemme ja savolaisesta taustastamme kumpuava hurtti huumori. Meillä ei taitella peltiä kulmat kurtussa, vaan rentoa läppää murjoen ja naureskellen!


”KANSANEDUSTAJAN PALKKA”

Silmäsi putoavat päästä, kun pääset tutustumaan innovatiiviseen urakkapalkkamalliimme. Meillä voit päästä poikkeuksellisen meheville ansioille, joita et muualta löydä.


VÄLITTÄVÄ TYÖNANTAJA

Tahdomme, että voit hyvin. Meillä sinulle kuuluu virkistys- ja liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja laajennettu työterveyshuolto. Saat myös ostaa peltejämme pilkkahintaan omaan käyttöösi!


TULITERÄT TYÖVÄLINEET

Kehnoilla kamppeilla työskentely tappaa työmotivaation hetkessä. Siksi meille on kunnia-asia, että työvälineesi ja suojavarusteesi ovat viimeisen päälle laadukkaita, uusia ja toimivia.


OMA KOULUTUS-OHJELMA

Meillä et tarvitse tohtorintutkintoa, kilometrin mittaista ansioluetteloa tai ylipäätään aiempaa kokemusta peltihommista. Asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut peltialan raudanlujaksi ammattilaiseksi omassa koulutusohjelmassamme PetterSteel Academyssa.


INNOSTAVA URAPOLKU

Luo urasi meillä! Meiltä löytyy hienoja etenemismahdollisuuksia. Voit nousta vaikkapa alueesi asentajia johtajavaksi työnjohtajaksi tai jopa ylemmän tason työpäälliköksi.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ

Kysy lisää Vilkolta 041 730 3799

Tai syötä alle puhelinnumerosi, niin soittelemme sinulle töihin liittyen:


  NÄIDEN ARVOJEN TAKANA SEISOMME

  Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja iloinen henkilöstö. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meillä kaiken keskiössä.

  Hyvinvoivat ihmiset

  Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja positiivisesti asioihin suhtautuva henkilöstö. He tekevät näkyvimmän osan työstämme, jonka asiakkaamme näkevät rakennustensa seinissä joka päivä. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meille tärkeitä asioita.

  Reilu vastuullisuus

  Vastuullisuus on sisäänrakennettu PetterSteelin toimintaan. Otamme työssämme huomioon ympäristön, yhteiskunnan ja ihmiset ympärillämme.

  Aito innovatiivisuus

  Menestyksemme perustuu edistykselliseen toimintamalliimme. Olemme rakennuspellitysten edelläkävijä, jolla on osaamista ja halua kehittää jatkuvasti toimintaamme sekä alan työkäytäntöjä.