12.8.2024

Asennusvalmiit peltituotteet ovat tulevaisuutta

Ajankohtaista / Asennusvalmiit peltituotteet ovat tulevaisuutta

Aiempaa nopeammat rakennuspellitykset tehostavat rakennusprojekteja, mikä tuo säästöjä. Mittatarkkojen ja teollisesti valmistettujen peltituotteiden lopputulos on varmasti huoliteltu.

NOPPEE™ -tuotteiden asentamisen sujuvuus on tehnyt vaikutuksen PetterSteelin vastuuasentaja Tomi Iso-Mustajärveen.

– Ne ovat nopeita ja helppoja asentaa. Ja jälki on todella siistiä, Iso-Mustajärvi sanoo.

Pettersteelin asennusvalmiit peltituotteet asentaja tomi iso-mustajärven asentamana
Iso-Mustajärvi on asentanut NOPPEE™ -tuotteita viime syksystä lähtien: RAIJA-räystäspeltejä muun muassa Korpilahden S-marketiin ja Pälkäneen Tokmannille sekä ovien pellityssarja OLIVIAa Sulkavuoren vedenpuhdistuslaitokselle.

– Asennusvalmiit peltituotteet nopeuttavat asennustyötä karkeasti sanottuna noin puolella. Kun limitykset ja reiät ovat valmiina, ei tarvitse muuta kuin laittaa paikalleen ja ruuvata kiinni.

Epäilykset haihtuivat nopeasti

Puolitoista vuotta PetterSteelillä työskennellyt asentaja myöntää, että hänellä oli omat epäilyksensä, kun asennusvalmiit peltituotteet tuotiin ensimmäistä kertaa työmaalle.

– Rehellisesti sanottuna mietin, että mikähän tämä nyt oikein on. Huomasin kuitenkin nopeasti, että nämähän oikeasti toimivat. Uskon, että tällaiset tuotteet ovat yleensäkin tulevaisuutta rakentamisessa.

PetterSteelin tavoitteena on tehostaa rakentamista pitemmälle jalostettujen rakennuspeltituotteiden ja tehokkaan pellityspalvelun avulla.

Siistiä jälkeä ilman peltisaksia

Asentajan näkökulmasta työtä helpottaa se, että peltisaksia ei tarvita.

– Se nopeuttaa työtä paljon. Valmiit leikkaukset ovat niin siistejä, että kukaan ei tee sellaisia käsin. Eikä peltisilppuakaan tule.

NOPPEE™ tuoteperheestä on julkaistu myös ELSA-elementtisaumalista ja TARU-termoranka. Lisää tuotteita on tulossa.

Tutustu PetterSteelin NOPPEE™-tuotteisiin alla olevasta linkistä!

PetterSteelin NOPPEE™-rakennuspeltituotteet