PELTITYÖT
TAMPERE

Hei rakennusalan ammattilainen! Vietäisiinkö työmaasi peltityöt digiaikaan? Olemme PetterSteel, rakennuspellitysten edelläkävijä ja Suomen suurin pellityskumppani. Teemme kaikenlaiset peltityöt Tampereen alueella kokonaispalveluna peltien suunnittelusta niiden tuotantoon, kuljetukseen ja asennukseen.

Meiltä saat mittatarkat peltilistat, nopeat toimitukset ja osaavat asennukset saman katon alta. Alan suunnannäyttäjänä pidämme huolen siitä, että palvelumme, tuotteidemme ja työmme laatu on viimeisen päälle hyvää.

Ota yhteyttä »

Peltityöt Tampere

PETTERSTEEL-RATKAISULLA

Varmista onnistuvasi rakennushankkeessasi PetterSteel-ratkaisulla.

PetterSteel-ratkaisu on kokonaisvaltainen rakennuspellitysten avaimet käteen -palvelu, jonka avulla voit urakoitsijana parantaa työmaasi kokonaisuuden hallintaa, helpottaa työnjohdon työtä ja saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä.

 

Kokonaisvaltainen pellitysratkaisu
rakennusalan ammattilaisille

Peltityöt ovat merkittävä ja vaativa osa jokaista rakennushanketta. Täyden palvelun pellityspalvelumme, PetterSteel-ratkaisu, on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin.

Olemme kehittäneet palvelumallimme yli kymmenen vuoden ja tuhansien työmaiden kokemuksen voimin. Tavoitteenamme on varmistaa, että rakennushankkeesi peltityöt onnistuvat kätevästi, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

PELTISEPÄNLIIKE TAMPERE

LAATUA JA HYÖTYÄ JOKA TAITTEESSA

Tunnemme rakennusalan perin pohjin. Siksi voimme auttaa aidosti asiakkaitamme menestymään rakennushankkeissaan. Olemme enemmän kuin perinteinen peltisepänliike – palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pellitysten suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen.

TEHOKKAAMPI TYÖMAA

Kun rakennuspellitysten kokonaisuus on vastuullamme, työmaasi hallinta pysyy paremmin hanskassa. Samalla työnjohtosi taakka vähenee ja kustannukset kevenevät.

TÄSMÄLLISTÄ TOIMINTAA

Olemme tehneet toiminnastamme täsmällistä ja kaikin puolin läpinäkyvää. Koko prossessimme dokumentoidaan tarkasti. Pysyt kätevästi kärryillä peltitilauksiesi ja projektisi etenemisestä sähköisessä pellitysten tilauspalvelusamme PetterNET:issä.

PETTÄMÄTÖNTÄ PALVELUA

Palvelumme on asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista läpi yhteisen hankkeemme. Tunnemme rakennusalan vahvasti ja ymmärrämme sen myötä syvällisesti asiakkaidemme tarpeet.

MITTATARKAT JA KOTIMAISET PELTITUOTTEET TAMPEREELLA

Teemme monipuolisia peltituotteita julkisivun pellityksistä ikkunoiden ja ovien peltilistoihin omissa tuotantotiloissamme Kuopiossa.

Saat meiltä laadukkaat ja kotimaiset peltilistat sekä julkisivutuotteet mittatilaustyönä suoraan työmaallesi. Voit suunnitella itse peltisi PetterNET-verkkokaupassamme. Toimitamme tilauksesi vain 2-5 päivässä ympäri Suomen.

PELTILISTAT JA -OSAT MITTATARKASTI, HELPOSTI JA NOPEASTI

Suunnittele peltilistasi mittatarkasti omien tarpeidesi mukaan PetterNET-verkkokaupassamme. Tilaat sitten palikalla tai pädillä, tilaustietosi jäävät järjestelmäämme.

PetterNET:ssä tilaaminen onnistuu 24/7, ja toimituksesi saapuu perille vain 2-5 päivässä Hangosta käsivarteen.

Varmista rakennushankkeesi onnistuminen hoitamalla peltityöt Tampereen ja Pirkanmaan seudulla kanssamme. Ota meihin yhteyttä jo tänään!

PETTERSTEEL-RATKAISUAMME
HYÖDYNTÄVÄT SEURAAVAT YRITYKSET

Jalon referenssi
Lujatalo Oy referenssi
Consti referenssi
Lehto referenssi
Karjalan Mestarit referenssi
Icopal referenssi
Lapti referenssi
Peab referenssi
tekova referenssi