PELTITYÖT
ESPOO

Hei rakennusalan ammattilainen! Vietäisiinkö työmaasi peltityöt digiaikaan? Olemme PetterSteel, pellitysalan suunnannäyttäjä. Teemme kaikenlaiset peltityöt Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla kokonaispalveluna suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen.

Meiltä saat mittatarkat peltituotteet, nopeat toimitukset ja osaavat asennukset saman katon alta. Pellitysalan edelläkävijänä pidämme huolen siitä, että palvelu pelaa ja laatu on viimeisen päälle hyvää.

Ota yhteyttä »

Peltityöt Espoo

AMMATTILAISTEN PELLITYSPALVELU

Onko sinulla rakennushanke, joka kaipaa kestäviä ja näyttäviä pellityksiä? Valitse kumppaniksesi pellitysalan edelläkävijä. Teemme kaikenlaiset peltityöt Espoossa ja koko pääkaupunkiseudun alueella kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Varmistamme onnistumisen hankkeessasi PetterSteelin Ammattilaisten pellityspalvelu, jonka avulla voit urakoitsijana parantaa työmaasi kokonaisuuden hallintaa, helpottaa työnjohdon työtä ja tuottaa merkittäviä kustannussäästöjä.

 

Kokonaisvaltainen pellitysratkaisu
rakennusalan ammattilaisille

Peltityöt ovat merkittävä osa jokaista rakennushanketta. Pellityksillä suojataan rakennus säiden rasituksilta ja viimeistellään sen ulkoasu.

PetterSteelin Ammattilaisten pellityspalvelu on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin.

PetterSteel-ratkaisu on kehitetty yli kymmenen vuoden ja tuhansien työmaiden kokemuksen voimin. Pellityspalvelumme tavoitteena on varmistaa, että rakennushankkeesi peltityöt onnistuvat kätevästi, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

PELTISEPÄNLIIKE ESPOO

LAATUA JA HYÖTYÄ JOKA TAITTEESSA

Tunnemme rakennusalan perin pohjin. Siksi pystymme auttamaan aidosti asiakkaitamme kohti menestystä rakennushankkeissaan.

Olemme enemmän kuin perinteinen peltisepänliike Espoossa – palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pellitysten suunnittelusta toimitukseen ja asennukseen.

Rakennuspellitysten avaimet käteen -ratkaisumme kattaa kaiken pellitysten suunnittelusta valmistamiseen ja kuljetuksista asennuksiin.

TEHOKKAAMPI TYÖMAA

Kun rakennuspellitysten kokonaisuus on vastuullamme, työmaasi hallinta pysyy paremmin hanskassa. Samalla työnjohtosi taakka vähenee ja kustannukset kevenevät.

TÄSMÄLLISTÄ TOIMINTAA

Olemme tehneet toiminnastamme täsmällistä ja kaikin puolin läpinäkyvää. Koko prossessimme dokumentoidaan tarkasti. Pysyt kätevästi kärryillä peltitilauksiesi ja projektisi etenemisestä sähköisessä pellitysten tilauspalvelusamme PetterNET:issä.

PETTÄMÄTÖNTÄ PALVELUA

Palvelumme on asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista läpi yhteisen hankkeemme. Tunnemme rakennusalan hyvin, jonka vuoksi ymmärrämme tarkoin asiakkaidemme tarpeet.

MITTATARKAT JA KOTIMAISET PELTITUOTTEET ESPOOSSA

Teemme monipuolisia peltituotteita julkisivun pellityksistä ikkunoiden ja ovien peltilistoihin omissa tuotantotiloissamme Kuopiossa.

Saat meiltä korkealaatuiset ja kotimaiset peltilistat sekä julkisivutuotteet mittatilaustyönä suoraan työmaallesi Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla. Voit suunnitella itse peltisi PetterNET-verkkokaupassamme. Toimitamme tilauksesi vain 2-5 päivässä suoraan työmaallesi.

PELTILISTAT JA -OSAT MITTATARKASTI, HELPOSTI JA NOPEASTI

Suunnittele peltilistasi mittatarkasti omien tarpeidesi mukaan PetterNET-verkkokaupassamme. Tilaat sitten palikalla tai pädillä, tilaustietosi jäävät järjestelmäämme.

PetterNET:ssä tilaaminen onnistuu 24/7, ja toimituksesi saapuu perille vain 2-5 päivässä Hangosta käsivarteen.

Varmista rakennushankkeesi onnistuminen hoitamalla peltityöt Espoossa ja pääkaupunkiseudulla kanssamme. Ota meihin yhteyttä jo tänään!

AMMATTILAISTEN PELLITYSPALVELUA
HYÖDYNTÄVÄT SEURAAVAT YRITYKSET

Jalon referenssi
Lujatalo Oy referenssi
Consti referenssi
Lehto referenssi
Karjalan Mestarit referenssi
Icopal referenssi
Lapti referenssi
Peab referenssi
tekova referenssi