peltiasentajia haussa

ÄLÄ PILAA
ELÄMÄÄSI TYÖLLÄ

– TULE MEILLE ASENTAJAKSI!

Työ on liian iso osa elämää pilattavaksi. Siksi meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi!
Emme vaadi sinulta kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sen sijaan ajattelemme sitä, mitä me voimme antaa sinulle työpaikkana ja yhteisönä.
Meillä pääset tekemään mielekkäitä hommia hyvillä liksoilla, mukavassa seurassa ja kunnon varusteilla!

peltiasentajia haussa

Asentajaksi PK-seudulle

Rakennuspellitysalan suunnannäyttäjä PetterSteel hakee leppoisaan jengiinsä rennon letkeitä sekä särmikkään ahkeria peltiasentajia PK-seudulle.

Meillä pääset tekemään hommia mukavassa porukassa viimeisen päälle laadukkailla työvarusteilla ja mehevillä urakkaliksoilla.

Työnkuvasi peltiasentajana on mielenkiintoinen ja vaihteleva! Duuninasi on asentaa omalla tehtaallamme valmistettuja peltilistoja ja julkisivutuotteita monipuolisiin rakennuskohteisiin, kuten mm. yritysten toimitiloihin ja kerrostaloihin. Työskentelet työmaillamme useimmiten hankkeissamme pääurakoitsijoina toimivien rakennusliikekumppaneidemme kanssa.

Tärkeintä on asenne

Meille tullaksesi et tarvitse tohtorin väitöskirjaa tai vuosikymmenten pituista ansioluetteloa. Perehdytämme sinut kattavasti uusiin töihisi omassa käytännönläheisessä koulutusohjelmassamme.

Ennen kaikkea meillä on kiikarissa hyviä tyyppejä, jotka tykkäävät tehdä terävää työn jälkeä ja oppia jatkuvasti uutta.

Tule pellitysalan edelläkävijälle ja hae meille asentajaksi nyt!

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ

Kysy lisää työpäälliköltämme Miika Mustoselta 050 382 6119

Tai syötä alle puhelinnumerosi, niin soittelemme sinulle töihin liittyen:


  VIIDEN TÄHDEN TYÖPAIKKA

  tyontekijat työnjohtaja tampere

  ”Täällä välitetään ihmisestä!”

  PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022
  työnjohtaja ja asiakas työmaalla

  ”Hyvä ja reilu meininki!”

  PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

  ”Selkeät työtehtävät ja hyvä johtaminen edesauttavat työssäjaksamista ja motivaation ylläpitämistä.”

  PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

  ”Mukava, reilu, antoisa ja leppoinen työilmapiiri!”

  PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

  ”Kehittyvä ja eteenpäin menevä yritys. Alalle edistyksellistä toimintaa.”

  PetterSteel, henkilöstökysely 03/2022

  PETTERSTEELIN KUUSI TAPAA
  ANTAA SINULLE TAKAISIN


  MAHTAVA TYÖPORUKKA

  Kun meille tulee, ei helpolla halua pois. Sen takaa loistava yhteishenkemme ja savolaisesta taustastamme kumpuava hurtti huumori. Meillä ei taitella peltiä kulmat kurtussa, vaan rentoa läppää murjoen ja naureskellen!


  ”KANSANEDUSTAJAN PALKKA”

  Silmäsi putoavat päästä, kun pääset tutustumaan innovatiiviseen urakkapalkkamalliimme. Meillä voit päästä poikkeuksellisen meheville ansioille, joita et muualta löydä.


  VÄLITTÄVÄ TYÖNANTAJA

  Tahdomme, että voit hyvin. Meillä sinulle kuuluu virkistys- ja liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja laajennettu työterveyshuolto. Saat myös ostaa peltejämme pilkkahintaan omaan käyttöösi!


  TULITERÄT TYÖVÄLINEET

  Kehnoilla kamppeilla työskentely tappaa työmotivaation hetkessä. Siksi meille on kunnia-asia, että työvälineesi ja suojavarusteesi ovat viimeisen päälle laadukkaita, uusia ja toimivia.


  OMA KOULUTUS-OHJELMA

  Meillä et tarvitse tohtorintutkintoa, kilometrin mittaista ansioluetteloa tai ylipäätään aiempaa kokemusta peltihommista. Asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut peltialan raudanlujaksi ammattilaiseksi omassa koulutusohjelmassamme PetterSteel Academyssa.


  INNOSTAVA URAPOLKU

  Luo urasi meillä! Meiltä löytyy hienoja etenemismahdollisuuksia. Voit nousta vaikkapa alueesi asentajia johtajavaksi työnjohtajaksi tai jopa ylemmän tason työpäälliköksi.

  NÄIDEN ARVOJEN TAKANA SEISOMME

  Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja iloinen henkilöstö. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meillä kaiken keskiössä.

  Hyvinvoivat ihmiset

  Tärkein voimavaramme on motivoitunut, osaava ja positiivisesti asioihin suhtautuva henkilöstö. He tekevät näkyvimmän osan työstämme, jonka asiakkaamme näkevät rakennustensa seinissä joka päivä. Siksi työhyvinvointi, turvallisuus ja avoimuus ovat meille tärkeitä asioita.

  Reilu vastuullisuus

  Vastuullisuus on sisäänrakennettu PetterSteelin toimintaan. Otamme työssämme huomioon ympäristön, yhteiskunnan ja ihmiset ympärillämme.

  Aito innovatiivisuus

  Menestyksemme perustuu edistykselliseen toimintamalliimme. Olemme rakennuspellitysten edelläkävijä, jolla on osaamista ja halua kehittää jatkuvasti toimintaamme sekä alan työkäytäntöjä.