PetterSteel Oy

Avoimet työpaikat

Toimintamme kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja mottomme kuuluukin: "Työ on liian iso osa elämää pilattavaksi".

Haluaisitko meille töihin?

Alta näet avoimet työpaikkamme. Näiden lisäksi voit jättää myös avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry@pettersteel.fi. Olemme aina kiinnostuneita motivoituneista ja ammattitaitoisista tekijöistä!

Avoimet työpaikat:

 

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Kuopion tehtaallemme

Haemme nyt Kuopion tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä. Työ on rakennuspeltilistojen valmistamista ja työtehtäviisi kuuluvat mm. peltiarkkien leikkaus, peltilistojen kanttaus ja valmiiden tuotteiden pakkaus. Työ on monipuolista ja kohtalaisen fyysistä vuorotyötä. Tällä hetkellä työskentelemme kahdessa vuorossa, mutta 3-vuorotyökin on mahdollista liiketoimintamme kehittyessä.

 

Edellytämme sinulta rautaista asennetta sekä työn tekemiseen että oman osaamisesi kehittämiseen. Kokemus joko rakennusteollisuudessa työskentelystä tai metalli- tai ohutlevyalan töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Perehdytyksessämme sinusta kouliintuu peltialan ammattilainen osaavaan joukkoomme! Trukki-, työturvallisuus- ja tulityökorttien voimassaolo ovat etuja, mutta tarvittaessa tarjoamme sinulle nämä koulutukset.

 

Tarjoamme sinulle paikan vahvasti, mutta vakaasti kasvavassa rakennuspeltialan yrityksessä. Meillä vallitsee vahva yhdessä tekemisen meininki ja saavutamme asetetut päämäärät vain yhdessä tekemällä. Pidämme huolta henkilöstöstämme tarjoamalla jokaiselle työntekijälle laajennetun työterveyshuollon, kattavat henkilöstöedut ja kannustavan palkkauksen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi tehokkaalla ja laadukkaalla työskentelylläTyöt pääset aloittamaan heti.

 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, tartu luuriin ja ota yhteys Heikkiin!

Lisätietoja:

Heikki Kolehmainen
Tuotantopäällikkö
PetterSteel Oy

050 325 6114
heikki.kolehmainen@pettersteel.fi

PELTISEPPIÄ

Pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Kuopioon

Haemme rakennuspeltiseppiä kasvavaan joukkoomme pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Kuopion seudun työkohteisiin!

Toimit rakennustyömailla yhteistyössä pääosin ammattiasiakkaidemme kanssa ja modernilla tilausjärjestelmällä tilaamasi peltituotteet valmistaa tehokas tuotantolaitoksemme. Muista työasioistasi huolehtii vahva taustaorganisaatiomme.

Toivomme sinulta yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä, kokemusta rakennuspeltitöistä ja erityisesti halua tulla alasi erityisosaajaksi yrityksessä, joka haluaa olla esimerkkinä koko alalle niin ammatillisen osaamisen kuin asenteenkin puolesta.

Tarjoamme paikkaa nopeasti kasvavassa ja modernissa yrityksessä, jolla on kaikki puitteet ja työympäristö kunnossa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan niin tuntipalkan kuin urakkapalkankin osalta sekä hyvät työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajallesi. Kaikilla sepillämme on myös kannettava tietokone.

Lisätietoja (Kuopio ja Tampere):

Miika Mustonen
Työnjohtaja
PetterSteel Oy

050 382 6119
miika.mustonen@pettersteel.fi

Lisätietoja (pääkaupunkiseutu):

Jani Paukkeri

Työnjohtaja
PetterSteel Oy

050 464 7373
jani.paukkeri@pettersteel.fi

PetterSteel lyhyesti:

 

PetterSteel on voimakkaasti kasvava rakennuspeltialan yritys. Toimitamme mittojen mukaan valmistetut laadukkaat peltilistat ja -osat ympäri Suomen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Asennusurakointia teemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tuotantolaitos ja pääkonttori sijaitsevat Kuopiossa.

Vuonna 2017 toimitimme asiakkaillemme yli 8000 tuotetoimitusta ja toteutimme noin 200 rakennuspellitysurakkaa. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 4,5 miljoonaa euroa.

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja toimimme valtakunnallisesti. Kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Tällä hetkellä työllistämme yli 40 kovan tason ammattilaista eri puolella Suomea.

 

Voit tutustua meihin paremmin nettisivuiltamme ja Youtube-sivujen kautta löytyviltä videoilta:

Yritysesittely
Kokemuksia.fi – Peltisepän kokemuksia
Kokemuksia.fi – Lohjan Teollisuuskatot
Kokemuksia.fi – Rakennuskartio

Asiakaspalvelu
010 235 0290