PetterSteel Oy

PetterSteel Oy

Olemme rakennuspellityksen edelläkävijä, jota uusi ja tuntematon ei pelota. Tehtävämme on uudistaa alaa, rakentaa asiakkaidemme menestystä ja suojata rakennuksia ympärillämme. Meille tämä tarkoittaa laadun ja toimintamallien jatkuvaa kehittämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Haluamme olla rakentamassa parempaa suomalaista yhteiskuntaa ja huomisen hyvinvointia. Tavoitteemme on suojata yhteistä pääomaamme luomalla uusia toimintamalleja, joilla varmistetaan terve rakentaminen sekä esteettisesti kauniit rakennukset. Tuloksena on rakennuksia, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Jatkuvaa kehittämistä

Kehitämme toimintamme laatua jatkuvasti, ja laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001:2015 -standardin mukainen. Näemme yksittäisen rakennushankkeen projektiluontoisena tuotantolaitoksena, jonka virtaustehokkuutta haluamme osaltamme parantaa. Tähän tarpeeseen vastaavat pellitysprojektien hallintamallimme, nopeat toimitusaikamme sekä sähköiset projektinhallinnan työkalut.

”Me” on meille voimakas sana. Se tarkoittaa yhdessä kehittymistä ja tekemistä sekä luottamusta ja avoimuutta. Meille ei keskinkertainen kelpaa, vaan kaiken pitää olla viimeisen päälle. Siksi emme pysähdy, vaan menemme aina eteenpäin. Haluamme olla esimerkkinä koko alalle niin ammatillisen osaamisen kuin asenteenkin puolesta.

Palvelemme koko Suomessa

Olemme vuonna 2008 perustettu rakennuspellityksen kokonaisvaltainen palveluyritys. Toiminta-alueemme on koko Suomi. Pääkonttorimme ja tehtaamme sijaitsee Kuopiossa, muut toimipisteemme Jyväskylässä, Tampereella sekä Helsingissä. PetterSteelin kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla.

Lue asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä kanssamme.

    Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

    Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

    Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta

    Asiakaspalvelu
    010 235 0290