PetterSteel Oy

PetterNet-tilausjärjestelmä

Verkkopalvelumme kautta tilausten teko, määrähallinta ja kustannusten seuranta on poikkeuksellisen vaivatonta. Näin aikasi säästyy olennaiseen.

Olemme vieneet rakennuspellityksen uudelle aikakaudelle helpottaaksemme asiakkaidemme arkea rakennustyömailla. Paperiset tilauslomakkeet ja epäselvät kustannuserät jäävät historiaan sähköisen tilaus- ja projektinhallintatyökalumme PetterNETin myötä.

Peltitilausasiakkaanamme helpotat peltitilausten hallintaa tilaamalla pellit mittatilaustyönä suoraan työmaalta. Näin vältyt paperisten lomakkeiden aiheuttamalta lisätyöltä ja saat tilaamasi peltilistat 1–3 työpäivässä suoraan työmaallesi minne tahansa Suomessa – selkeästi lajiteltuina ja merkittyinä.

Tilaa haluamallasi tavalla

Toki voit halutessasi tilata pellit myös soittamalla, tekstiviestillä, WhatsAppilla, skannaamalla tai käymällä paikan päällä. Puhelinnumeromme on 010 235 0290.

Perinteiset tilauslomakkeemme löydät täältä.

Ajantasainen seuranta käytössäsi

Asennuspalveluasiakkaanamme saat tiedon rakennuspellitysten etenemisestä ainutlaatuisen määrähallintatyökalun avulla. Näin tiedät ajantasaiset menekit ja sen, mihin osaan rakennusta tarvikkeet on asennettu ja työ kohdistunut sekä mitkä ovat todelliset pellityskustannukset peltisepän töistä erillisinä.

PetterNET-verkkopalvelusta on merkittävää hyötyä niin yksittäisen peltisepän kuin laskennan, hankinnan ja työmaajohdonkin näkökulmasta.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta

Asiakkaamme kertovat

Suosittelen lämpimästi – PetterSteeliltä saa mitä tilaa!

Thomas Åkermarck
Lehto Group

› Lisää

Toimitusajat ovat olleet ihan käsittämättömän nopeita.

Tomi Norrby
Lohjan Teollisuuskatot Oy

› Lisää
Asiakaspalvelu
010 235 0290