PetterSteel Oy

Aalto-yliopiston uusi kampusrakennus ACRE, Espoo

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä. Työ- ja materiaalimäärillä mitattuna kohde oli PetterSteelin historian suurin. Yhteensä kohteeseen meni lähes 17 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia. Kohteeseen meni mm. satoja neliöitä kupariprofiileja ja -peltejä.

Lue lisää..

Fazer Experience Center, Helsinki

Tähän työhön kuului osa sisäpuolen pellityksistä. Kohteeseen meni mm. jälkikäteen maalattua, erikoissävyistä jalkalistaa yhteensä yli 450 metriä.

Lue lisää..

Varsikuja 1-2, Vantaa

Valmistimme ja asensimme tähän kohteeseen mm. julkisivujen ja sisäpuolen pellitykset. Yhteensä kohteeseen meni noin 1600 metriä erilaista peltilistaa.

Lue lisää..

Taivaanpankontie, Kuopio

Vastasimme Kuopion Puijonlaakson alueelle nousseiden 4 kerrostalon kokonaisvaltaisesta rakennuspellityksestä.

Lue lisää..

Ruustinnankuja, Kuopio

Toimitimme ja asensimme 2 kerrostalon ikkunoiden, vesikaton ja parvekkeiden pellitykset. Yhteensä näihin kohteisiin meni lähes kilometrin verran erilaisia peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

Real Areena, Lempäälä

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Lisäksi valmistimme ja asensimme sisäänkäyntien julkisivujärjestelmät. Yhteensä peltilistoja ja -osia toimitettiin ja asennettiin lähes 2,5 kilometriä.

Lue lisää..

Rantapuistonkatu, Kuopio

Toimitimme ja asensimme Kuopion idyllisen saaristokadun varrelle nousseisiin 6 kerrostaloon rakennuspellitykset. Yhteensä kohteisiin toimitettiin ja asennettiin yli 15 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

Peltitarvike Oy:n tilat, Helsinki

Toimitimme ja asensimme tämän kohteen julkisivujen ja sisäpuolen pellityksiä. Työhön kuului mm. ikkunoiden, sokkelin, ulko-ovien ja elementtien peltilistat. Yhteensä kohteeseen toimitettiin ja asennettiin lähes 2 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

Palvelutalo Ukkokoti, Kuopio

Toteutimme Kuopion keskustan kupeessa, Valkeisenlammen rannalla sijaitsevaan Ukkokotiin mm. ikkunoiden, ovien, parvekkeiden ja sisäpuolen rakennuspellitykset. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia lähes 3 kilometriä.

Lue lisää..

Juurakkotie 3, Vantaa

Toteutimme tämän kohteen rakennuspellitykset mm. ovien, ikkunoiden, elementtien saumojen ja nurkkien sekä sokkeleiden osalta. Yhteensä tähän kohteeseen meni lähes 2 kilometriä peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

Asiakaspalvelu
010 235 0290