PetterSteel Oy

PetterSteel-Tuotteet

Olemme olleet ensiluokkaisten peltilistojen ja -osien valmistaja jo vuodesta 2009. Koko toimintahistoriamme ajan olemme kehittäneet ja hioneet palvelumalliamme asiakaslähtöisemmäksi. Työskentelemme päivästä toiseen asiakkaidemme menestyksen varmistamiseksi.
Valmistamme kaikki peltituotteet ja -osat Kuopion tuotantolaitoksella. Tuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toimitamme tuotteet nopeasti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti juuri sinne, missä asiakas niitä tarvitsee.

Näin toimimme

Peltilistojen ja -osien tilaamiseen luotu palvelumallimme on pitkän kehityksen lopputulos ja se on saanut asiakkailtamme paljon kiitosta. Palveluketju voidaan jaotella vaiheisiin, joiden avulla varmistamme sen, että asiakas saa tilaamansa tuotteet oikeanlaisina ja oikeaan aikaan tarvitsemaansa paikkaan toimitettuna.

 

Kuinka palveluketjumme siis toimii?

Moi! Mitä kuuluu?

Toimintamme lähtökohtana on tarjoamamme palvelun henkilökohtaisuus. Toimialakohtainen asiantuntija hoitaa juuri teidän yrityksenne asioita. Yhteyshenkilön kanssa asioiminen on helppoa ja mutkatonta. Emme jätä asiakasta koskaan pulaan!

Mitä laitetaan?

Digitaalisten palveluratkaisujen avulla tilaamisesta on tehty asiakkaan näkökulmasta varsin vaivatonta. Peltitilaus syötetään tilausjärjestelmään, jonka jälkeen varmistamme tilauksesi oikeellisuuden ja mikäli kaikki on kunnossa, saat tilausvahvistuksen automaattisesti sähköpostiisi.

Antaa palaa!

Tilausjärjestelmän kautta tilaus siirtyy valmistukseen. Jokainen tilaus kulkee järjestelmässämme sähköisesti ja jokaisesta työvaiheesta jää muistijälki tietokantaan. Valmistus tapahtuu moderneilla työmenetelmillä ja -koneilla sekä tehokkaasti että laadukkaasti.

Mitä, missä, milloin?

Merkkaamme aina tuotteesi juuri haluamallasi tavalla. Selkeiden merkintöjen avulla tiedät tismalleen sen, mihin merkityt tuotteet ovat tarkoitettu käytettäväksi. Helpottaa ja nopeuttaa toimintaa, eikö vain? Kustannussäästöä? Jep, jep!

Pakettiin ja baanalle

Pakkaamme tilaamasi tuotteet huolellisesti. Tuotteiden huolellisen pakkaamisen avulla varmistamme sen, että tuotteesi toimitetaan kohteeseen juuri sellaisena kuin ne ovat tuotantolaitokselta lähteneet. Peltilistojen ja -osien pakkaaminen sujuu yli 8000 vuosittaisen tuotetoimituksen kokemuksella.

Viestiä puskee

Viestintä on yksi palveluketjumme tärkeimmistä vaiheista. Kun tuotteesi lastataan rahditettavaksi tai nostetaan noutovarastoomme noudettavaksi, saat automaattisesti valmistumisilmoituksen tekstiviestillä. Näin osaat varautua toimituksen saapumiseen ja suunnittelet työsi järkevämmin.

Kaasua!

Kuljetus tapahtuu kuljetusyhteistyökumppaneidemme kautta. Varmistamme aina parhaimmat ja laadukkaimmat jakelukanavat, jotta tuotteesi toimitetaan juuri oikeaan aikaan. Kuljetamme tuotteet laadukkaasti ja erittäin kustannustehokkaasti juuri sinne, missä niitä kulloinkin tarvitaan.

Kuinka onnistuimme?

Emme ole perävalotakuulla varusteltu tuotteiden toimittaja. Huolehdimme siitä, että tarvitsemasi tuotteet ovat oikeanlaisina ja oikeaan aikaan tarvitsemassasi paikassa. Pyrimme jatkuvuuteen ja siksi olemmekin yhteydessä asiakkaisiimme hyvin tiiviisti ennen toimitusta ja sen jälkeenkin. ”Ihan hyvä” ei riitä sinulle, joten ei se riitä meillekään!

 

› Tutustu referensseihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta

Asiakkaamme kertovat

Toimitusajat ovat olleet ihan käsittämättömän nopeita.

Tomi Norrby
Lohjan Teollisuuskatot Oy

› Lisää

Suosittelen lämpimästi – PetterSteeliltä saa mitä tilaa!

Thomas Åkermarck
Lehto Group

› Lisää
Asiakaspalvelu
010 235 0290