PetterSteel Oy

Pellitysprojektit – kokenut peltiseppä käyttöön työmaallesi!

Huolehdimme halutessasi kaiken rakennuspellitykseen liittyvän työn avaimet käteen -palveluna. Saat käyttöösi ammattimaisen asennustiimimme, johon kuuluu myös työmaakohtainen vastuupeltiseppä.

Käytössäsi vastuupeltiseppä

Rakennuspellityksen hallintamalliimme kuuluu kohdekohtainen vastuupeltiseppä, joka huolehtii kohteen pellitystöistä yhdessä työnjohdon kanssa. Pellitystyöt jaetaan osiin ja osa-alueet aikataulutetaan siten, että työt tehdään tehokkaasti ja joustavasti myös silloin, kun työmaan kokonaissuunnitelmiin tulee muutoksia.

Detaljien kohdalla asiantunteva peltiseppämme auttaa löytämään yksinkertaiset, laadukkaat ja usein edullisemmatkin ratkaisut. Lisäksi hän huolehtii peltien tilauksesta ja rakennuspellitystöiden läpiviennistä oikeaan aikaan, jotta työmaajohto voi keskittyä laajemman kokonaisuuden hallintaan.

Hyvällä suunnittelulla ja oikea-aikaisella asennuksella vastuussa oleva peltiseppä pitää osaltaan huolta myös rakentamisen kuivaketjusta ja työmaan virtaustehokkuudesta. Olemme ylpeitä tinkimättömästä työn jäljestä ja laadusta, ja haemme aina asiakkaallemme parasta ratkaisua.

Sähköinen projektinhallinta takaa projektin sujuvan edistymisen

Työmaa-arjen sujuvoittamiseksi olemme luoneet sähköisen projektinhallinnan työkalun, jonka avulla tuotteiden tilaaminen, työmaan etenemisen raportointi ja määrähallinta sekä kustannuserittelyt sujuvat ajantasaisesti ja tarkasti. Tavoitteemme on tehdä työmaan hallinnasta mahdollisimman läpinäkyvää ja vaivatonta. Samalla tuotamme arvokasta tietoa kustannustehokkaamman rakentamisen mahdollistamiseksi.

< Takaisin muihin tuotteisiin ja palveluihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta

Asiakaspalvelu
010 235 0290