PetterSteel Oy

Asiantuntijapalvelut

Ammattitaitomme perustuu vahvaan osaamiseen suomalaisesta rakentamisesta, rakentamisen laadusta sekä työmaaprojektien läpiviennistä. Tunnemme metallin monet mahdollisuudet kuin omat taskumme ja hyödynnämme kokemustamme osana kaikkia palveluitamme.

Vahva osaaminen rakentamisesta

Ammattitaitomme perustuu vahvaan osaamiseen suomalaisesta rakentamisesta, rakentamisen laadusta sekä työmaaprojektien läpiviennistä. Tunnemme metallin monet mahdollisuudet ja hyödynnämme kokemustamme osana kaikkia palveluitamme.

Olemme saaneet olla vuosia rakennuspellityksen näköalapaikalla ja huomanneet, että rakennuspellitykset hoidetaan valitettavan usein irrallisena työvaiheena. Näkemystämme tukevat vahvasti myös asiakkaidemme ja kumppaneidemme tekevät havainnot.

Hyvä suunnittelu ehkäisee ongelmia

Pellitystöiden suunnittelemattomuudesta aiheutuu usein tarpeettomia ongelmia sekä työmaan johdolle että työmaan eri osapuolille. Näitä ongelmia ovat mm. projektinhallinnan sekä aikataulutuksen pettäminen ja toisinaan myös vääränlaiset materiaalivalinnat.

Rakennuspellityksen oikea aikataulutus ja täsmällinen projektinhallinta on myös erittäin tärkeä osa rakentamisen kuivaketjun hallintaa.

Projektinhallinta keskiössä

Hyvää projektinhallintaa on tutustua materiaalivalintoihin ja detaljeihin etukäteen sekä suunnitella toteutus vaiheittain ja osa-alueittain. PetterSteelin kehittämä pellitysten hallintamalli paneutuu haasteisiin ennakoivasti ja sitoo pellitykset osaksi rakennustyömaan kokonaisaikataulua.

PetterSteel kumppaninasi toteutat rakennuspellitykset tyylikkäästi, tehokkaasti ja kestävästi. Kun tarvitset asiantuntijan apua suunnitteluvaiheessa, ota rohkeasti yhteyttä!

< Takaisin palveluihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta

Asiakaspalvelu
010 235 0290