PetterSteel Oy

PetterSteel-Palvelut

PetterSteelin asiakkailleen tarjoamat palvelut voidaan jakaa kahteen eri osa-alueeseen: tuotteisiin ja asennukseen. Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rakennusteollisuuden toimijoiden kanssa.

Tarjoamme peltituotteita asiakkaillemme ympäri Suomen ja pohjoismaiden. PetterSteel-tuotteet valmistetaan moderneilla työmenetelmillä ja -koneilla ja näiden lopputuloksena on ensiluokkaiset tuotteet. Hiotun palveluketjumme avulla asiakas saavuttaa maksimaalisen hyödyn.

Asiakaslähtöisesti räätälöity PetterSteel-asennus tuo työmaille helpommin hallittavat pellityskokonaisuudet. Selkeät toimintatavat ja asianmukainen dokumentaatio luovat varmuuden siitä, että työmaasi pellitykset sujuvat aikataulussa ja hallitusti. PetterSteel-tuotteet ja -asennus tukevat hyvin vahvasti toisiaan ja palveluiden avulla mahdollistamme entistä palvelukeskeisemmän otteen rakennuspellitysten valmistamiseen ja niiden toteutukseen.

PetterSteel-palveluiden yksi keskeisimmistä lähtökohdista on palveluhenkisyys ja vahva asiakaslähtöisyys. Emme ole pelkkä tavarantoimittaja tai asennusurakoitsija vaan tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa juuri heidän tarpeidensa mukaiseksi.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin ja toteutustapoihin!

 

› PetterSteel-tuotteet › PetterSteel-asennus

Asiakaspalvelu
010 235 0290