PetterSteel Oy

Kokemuksia

"Olemme olleet PetterSteelin asiakkaista jo useita vuosia. Heidän palvelunsa on parantanut yrityksemme kannattavuutta. Saamme keskittyä ikkunoiden asennukseen, kun pellit tulevat nopeasti suoraan työmaalle ja tuotteet on hyvin pakattu ja merkitty. Oikea pelti löytyy helposti oikeaan paikkaan. Paluuta vanhaan ei ole."
Ikkuna-asennusyrittäjä Pirkanmaalta

jeejee

Lohjan Teollisuuskatot Oy

Lohjan Teollisuuskatot on valtakunnallisesti toimiva vesikattojen tekemiseen keskittynyt yritys. Kattotöitä toteutetaan niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin aina liikekeskuksista maatalouden tuotantolaitoksiin. Tarvittavat peltituotteet kattotöitä varten toimittaa PetterSteel. Lohjan Teollisuuskattojen Tomi Norrby on ollut tyytyväinen PetterSteelin toimintaan. Erityistä kiitosta PetterSteel saa nopeista toimitusajoistaan sekä toimivasta logistiikastaan.

 

› Lue lisää

Lehto Group

Lehto Groupiin kuuluva Rakennuskartio rakentaa parhaillaan Helsingin Viikissä. Alueelle nousee kolme viisikerroksista kerrostaloa. Talojen pellitystöistä vastaa PetterSteel, johon Rakennuskartio tutustui noin vuosi sitten. Yhteistyöstä tilaajalla on vain hyvää sanottavaa.

› Lue lisää
Asiakaspalvelu
010 235 0290