PetterSteel Oy

Talous- ja HR-päällikkön työtehtävä

Haemme talous- ja hr-ammattilaista vastaamaan kokonaisvaltaisesti yrityksemme talous- ja henkilöstöprosesseista.

Kurkkaa ilmoitus alta ja ota rohkeasti yhteyttä!

TALOUS- JA HR-PÄÄLLIKKÖ

 

Haemme talous- ja HR-ammattilaista vastaamaan kokonaisvaltaisesti yrityksemme talous- ja henkilöstöprosesseista.

Tehtävä on monipuolinen näköalapaikka kasvavassa pk-yrityksessä. Tehtävässä pääset osallistumaan talous- ja palkkahallinnon perustehtäviin sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Samalla myös kehität prosesseja entistä virtaviivaisemmaksi, teet sisäistä raportointia ja tuotat talouteen liittyviä analyysejä. Kuulut yrityksen johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.  

Edellytämme sinulta mielellään useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa. Olet työskennellyt monipuolisten talous– ja palkkahallinnon tehtävien parissaYmmärrät nykyaikaisen kirjanpidon prosessit ja niiden roolin jatkuvassa talouden seurannassaHallitset sisäisen laskennan ja osaat raportoida johdolle. Toisaalta myöskään taloushallinnon perustehtävät kuten laskutus ja reskontran hoito eivät ole sinulle vieraita. Sinulla tulee olla myös vahva palkanlaskenta- ja HRosaaminen. Osaat tulkita työehtosopimusten ja lakien sisältöä  

Olemme panostaneet paljon tietojärjestelmien käyttöön päivittäisissä tehtävissämme Tehtävässä menestyminen edellyttääkin sinulta tehtäviin liittyvän tietotekniikan hyödyntämistaitoja. Kokemus Procountorista tai muista vastaavista nykyaikaisista taloushallinnon järjestelmistä katsotaan ehdottomasti eduksi. 

Haemme reipasta, aikaansaavaa ja yhteistyökykyistä työkaveria, joka haluaa työskennellä innovatiivisessa työyhteisössä. Haluat kehittyä itse ja kehittää yrityksen toimintaa omalla työpanoksellasi. Olet joustava ja siedät hyvin painetta. 

Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan, sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen. 

Haluatko toimia osaavien ja innostuneiden työkavereiden sekä asiantuntevan yhteistyöverkoston kanssa? Haluatko tarttua työhön, ottaa vastuuta ja kasvaa yrityksen mukana? Jos vastauksesi on kyllä, lähetä työhakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen petteri.heimonen@pettersteel.fi. Viestin otsikoksi haettava tehtävä. Lähetä hakemuksesi 20.9.2019 mennessä.

 

Lisätietoja:

 

Petteri Heimonen
Toimitusjohtaja
PetterSteel Oy 

0400 732 903
petteri.heimonen@pettersteel.fi 

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella sivun alareunasta.

 

PetterSteel lyhyesti

 

PetterSteel on vuonna 2008 perustettu peltialan yritys, jonka ydinliiketoimintoja ovat erilaisten rakennuspeltituotteiden sekä julkisivujärjestelmien valmistus Kuopion tehtaallamme ja asennuspalvelut ympäri Suomen oman asennusorganisaatiomme voimin. 

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja työskentelemme valtakunnallisesti. Kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Tällä hetkellä työllistämme lähes 50 kovan tason ammattilaista eri puolella Suomea. 

 

Voit jättää hakemuksen lomakkeella tästä!

Asiakaspalvelu
010 235 0290