PetterSteel Oy

Avoimet työpaikat

Toimintamme kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja mottomme kuuluukin: "Työ on liian iso osa elämää pilattavaksi".

Haluaisitko meille töihin?

Alta näet avoimet työpaikkamme. Näiden lisäksi voit jättää myös avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry@pettersteel.fi. Olemme aina kiinnostuneita motivoituneista ja ammattitaitoisista tekijöistä!

Avoimet työpaikat:

 

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Kuopioon

Haemme nyt Kuopion tuotantolaitokselle vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä. Työ on rakennuspeltilistojen valmistamista ja työtehtäviisi kuuluvat mm. peltiarkkien leikkaus, peltilistojen kanttaus ja valmiiden tuotteiden pakkaus. Työ on monipuolista ja kohtalaisen fyysistä vuorotyötä. Tällä hetkellä työskentelemme kahdessa vuorossa, mutta 3-vuorotyökin on mahdollista liiketoimintamme kehittyessä.

Edellytämme sinulta rautaista asennetta sekä työn tekemiseen että oman osaamisesi kehittämiseen. Kokemus joko rakennusteollisuudessa työskentelystä tai metalli- tai ohutlevyalan töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Perehdytyksessämme sinusta kouliintuu peltialan ammattilainen osaavaan joukkoomme! Trukki-, työturvallisuus- ja tulityökorttien voimassaolo ovat etuja, mutta tarvittaessa tarjoamme sinulle nämä koulutukset.

Tarjoamme sinulle paikan vahvasti, mutta vakaasti kasvavassa rakennuspeltialan yrityksessä. Meillä vallitsee vahva yhdessä tekemisen meininki ja saavutamme asetetut päämäärät vain yhdessä tekemällä. Pidämme huolta henkilöstöstämme tarjoamalla jokaiselle työntekijälle laajan työterveyshuollon, kattavat henkilöstöedut ja kannustavan palkkauksen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi tehokkaalla ja laadukkaalla työskentelyllä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, tartu luuriin ja ota yhteys Heikkiin!

Heikki Kolehmainen

Tuotantopäällikkö

PetterSteel Oy

050 325 6114

heikki.kolehmainen@pettersteel.fi

Kurkkaa alta, millaista tuotannon työntekijöiden työ on:

ASENTAJA

Pääkaupunkiseudulle

Työtehtävääsi kuuluu peltilistojen ja -osien asennus rakennustyömailla sisä- ja ulkotiloissa. Pääset työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa vaihtelevissa kohteissa pääosin uudisrakennuksilla. Sinulla EI tarvitse olla peltialan koulutusta. Erottaudut eduksesi, mikäli sinulla on asenne kohdillaan ja terve menestymisen tahto.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut, koulutuksen tehtävään ja vahvan taustajoukkojen tuen. Olemme luoneet erittäin kannustavan urakkapalkkamallin, jonka avulla pääset vaikuttamaan suoraan omaan tulotasoosi. Reaaliaikaisen urakkapalkan seurannan avulla tiedät jokaisen työpäivän jälkeen mitä olet tienannut. Lisäksi digitaaliset ratkaisumme auttavat työn tekemistä työmailla. Tarjoamme lisäksi kattavat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan vakuutuksen.

Meille tärkeintä on reipas ja positiivinen työilmapiiri, joka kulkee työntekijältä toiselle. Soita ja kysy lisää!

Lisätietoja:

Jani Paukkeri
Työnjohtaja
PetterSteel Oy

050 464 7373
jani.paukkeri@pettersteel.fi

Kurkkaa alta, millaista asentajan työ on:

PetterSteel lyhyesti:

 

PetterSteel on voimakkaasti kasvava rakennuspeltialan yritys. Toimitamme mittojen mukaan valmistetut laadukkaat peltilistat ja -osat ympäri Suomen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Asennusurakointia teemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tuotantolaitos ja pääkonttori sijaitsevat Kuopiossa. Vuonna 2017 toimitimme asiakkaillemme yli 8000 tuotetoimitusta ja toteutimme noin 200 rakennuspellitysurakkaa. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 4,5 miljoonaa euroa. Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja toimimme valtakunnallisesti. Kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Tällä hetkellä työllistämme yli 40 kovan tason ammattilaista eri puolella Suomea.

 

Voit tutustua meihin nettisivuiltamme ja Youtube-sivujen kautta löytyviltä videoilta:

Yritysesittely
Kokemuksia.fi – Peltisepän kokemuksia
Kokemuksia.fi – Lohjan Teollisuuskatot
Kokemuksia.fi – Rakennuskartio

Asiakaspalvelu
010 235 0290