PetterSteel Oy

Avoimet työpaikat

Toimintamme kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja mottomme kuuluukin: "Työ on liian iso osa elämää pilattavaksi".

Haluaisitko meille töihin?

Alta näet avoimet työpaikkamme. Näiden lisäksi voit jättää myös avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry@pettersteel.fi. Olemme aina kiinnostuneita motivoituneista ja ammattitaitoisista tekijöistä!

Avoimet työpaikat:

 

PELTISEPPIÄ

Pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Kuopioon

Haemme rakennuspeltiseppiä kasvavaan joukkoomme pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Kuopion seudun työkohteisiin!

Toimit rakennustyömailla yhteistyössä pääosin ammattiasiakkaidemme kanssa ja modernilla tilausjärjestelmällä tilaamasi peltituotteet valmistaa tehokas tuotantolaitoksemme. Muista työasioistasi huolehtii vahva taustaorganisaatiomme.

Toivomme sinulta yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä, kokemusta rakennuspeltitöistä ja erityisesti halua tulla alasi erityisosaajaksi yrityksessä, joka haluaa olla esimerkkinä koko alalle niin ammatillisen osaamisen kuin asenteenkin puolesta.

Tarjoamme paikkaa nopeasti kasvavassa ja modernissa yrityksessä, jolla on kaikki puitteet ja työympäristö kunnossa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan niin tuntipalkan kuin urakkapalkankin osalta sekä hyvät työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen vapaa-ajallesi. Kaikilla sepillämme on myös kannettava tietokone.

Lisätietoja:

Miika Mustonen
Työnjohtaja
PetterSteel Oy

050 382 6119
miika.mustonen@pettersteel.fi

 

PetterSteel lyhyesti:

 

PetterSteel on voimakkaasti kasvava rakennuspeltialan yritys. Toimitamme mittojen mukaan valmistetut laadukkaat peltilistat ja -osat ympäri Suomen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Asennusurakointia teemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tuotantolaitos ja pääkonttori sijaitsevat Kuopiossa. Vuonna 2017 toimitimme asiakkaillemme yli 8000 tuotetoimitusta ja toteutimme noin 200 rakennuspellitysurakkaa. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 4,5 miljoonaa euroa. Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja toimimme valtakunnallisesti. Kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Tällä hetkellä työllistämme yli 40 kovan tason ammattilaista eri puolella Suomea.

 

Voit tutustua meihin nettisivuiltamme ja Youtube-sivujen kautta löytyviltä videoilta:

Yritysesittely
Kokemuksia.fi – Peltisepän kokemuksia
Kokemuksia.fi – Lohjan Teollisuuskatot
Kokemuksia.fi – Rakennuskartio

Asiakaspalvelu
010 235 0290