PetterSteel Oy

Rakennusliikkeet

Peltilistojen osuus rakentamisen kokonaiskustannuksista on vain noin prosentin tai korkeintaan kahden luokkaa. Toisaalta listoituksilla on todellisuudessa tätäkin suurempi merkitys rakennuksia suojaavana tekijänä. Lisäksi peltilistoitus on lähes kohteen kuin kohteen yksi tärkeimmistä käyntikorteista ulospäin. PetterSteeliltä onnistuu sekä tuotteiden valmistus että niiden asennus ammattitaidolla laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Digitaalisilla palveluratkaisuillamme voimme myös tarjota teille työmaiden peltitöiden osalta hallittavampia ja paremmin seurattavia kokonaisuuksia. Kysy lisää tarjoamistamme palveluista suoraan PetterSteel-asiantuntijoilta!

Asiakkaitamme rakennusliikkeissä ovat mm. seuraavat yritykset:

     

  

 

Valmistamme tuotteemme aina mittatilaustyönä, jotta ne sopivat tarkasti asennuskohteeseen.

Tehokkaan tuotantomme avulla valmistamme nopeasti suuretkin listaerät. Materiaaleina käytämme valmiiksi väripinnoitettuja peltejä, erilaisia alumiineja, ruostumatonta terästä sekä kuparia ja muita jalometalleja. Laaja varastovalikoimamme takaa nopean valmistuksen ja toimituksen. Myös lisätilaukset hoituvat sähköisen tilausjärjestelmän kautta kätevästi, sillä mitat ovat tallessa.

Toimitamme listatuotteet nipuittain pakattuina ja tarroin selkeästi merkittyinä. Halutessasi voit myös määrittää yksilöllisen merkintätavan tilauksen yhteydessä. Näin peltejä ei tarvitse enää lajitella työmaalla.

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää PetterSteelin tarjoamista mahdollisuuksista juuri teille?

Ota yhteyttä PetterSteel-asiantuntijaasi

 

Joel Eskelinen

Toimialamyyjä

p. 050 327 4401
joel.eskelinen(at)pettersteel.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta

Asiakaspalvelu
010 235 0290