PetterSteel Oy

Peltisepänliikkeet

Toimitamme peltilistoja ja -osia peltisepänliikkeille ympäri Suomen. Palvelumme tarkoituksena on tarjota peltisepänliikkeille kustannustehokasta ja laadukasta peltilistojen valmistamista niin, että pystytte keskittymään koko henkilöstön voimin asennettujen listametrimäärien kerryttämiseen! Tuotantotiloissamme valmistuu satoja neliöitä listatuotteita päivittäin kahdessa eri vuorossa, joten pystymme tarjoamaan teille peltilistatuotteita edullisesti ja pystymme reagoimaan isoihinkin määriin nopealla aikataululla. Peltisepänliikkeet hyötyvät PetterSteelin tuotantotehokkuudesta ja parantavat tätä kautta omaa kannattavuuttaan! Jätä listavalmistuksen huolet meille ja keskity työmaiden tehokkaaseen läpi viemiseen.

Asiakkaitamme peltisepänliikkeissä ovat mm. seuraavat yritykset:

 

 

Valmistamme tuotteemme aina mittatilaustyönä, jotta ne sopivat tarkasti asennuskohteeseen.

Tehokkaan tuotantomme avulla valmistamme nopeasti suuretkin listaerät. Materiaaleina käytämme valmiiksi väripinnoitettuja peltejä, erilaisia alumiineja, ruostumatonta terästä sekä kuparia ja muita jalometalleja. Laaja varastovalikoimamme takaa nopean valmistuksen ja toimituksen. Myös lisätilaukset hoituvat sähköisen tilausjärjestelmän kautta kätevästi, sillä mitat ovat tallessa.

Toimitamme listatuotteet nipuittain pakattuina ja tarroin selkeästi merkittyinä. Halutessasi voit myös määrittää yksilöllisen merkintätavan tilauksen yhteydessä. Näin peltejä ei tarvitse enää lajitella työmaalla.

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää PetterSteelin mahdollisuuksista juuri teille?

Ota yhteys PetterSteel-asiantuntijaasi

 

Joel Eskelinen

Toimialamyyjä

p. 050 327 4401
joel.eskelinen(at)pettersteel.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta

Asiakaspalvelu
010 235 0290