PetterSteel Oy

Muut toimialat

PetterSteel ei ole pelkästään rakennusalan toimijoiden peltilistavalmistaja vaan valmistamme peltilistoja ja -osia myös muiden toimialojen käyttöön. Tuotantomme tehokkuus voidaan valjastaa myös isompiin valmistuseriin, esimerkiksi rautakauppatuotteille tai muille sarjatuotantoa vaativille peltilistoille tai -osille. Olemme toimittaneet erilaisia varastotuotteita ja sarjaeriä jo usean vuoden ajan. Mikäli siis uskot, että tarjoamamme kohtaa teidän tarpeenne, ota ihmeessä yhteyttä suoraan myyntiimme! Olemme avoimia uusille haasteille.

Asiakkaitamme ovat mm. seuraavat yritykset:

 

 

Valmistamme tuotteemme aina mittatilaustyönä, jotta ne sopivat tarkasti asennuskohteeseen.

Tehokkaan tuotantomme avulla valmistamme nopeasti suuretkin listaerät. Materiaaleina käytämme valmiiksi väripinnoiteltuja peltejä, erilaisia alumiineja, ruostumatonta terästä sekä kuparia ja muita jalometalleja. Laaja varastovalikoimamme takaa nopean valmistuksen ja toimituksen. Myös lisätilaukset hoituvat sähköisen tilausjärjestelmän kautta kätevästi, sillä mitat ovat tallessa.

Toimitamme listatuotteet nipuittain pakattuina ja tarroin selkeästi merkittyinä. Halutessasi voit myös määrittää yksilöllisen merkintätavan tilauksen yhteydessä. Näin peltejä ei tarvitse enää lajitella työmaalla.

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää PetterSteelin mahdollisuuksista juuri teille?

Ota yhteyttä PetterSteel-asiantuntijaasi

 

Joel Eskelinen

Tuotemyynti- ja markkinointipäällikkö

p. +358 50 327 4401
joel.eskelinen(at)pettersteel.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita 010 235 0290 tai lähetä viesti alta





Asiakaspalvelu
010 235 0290