PetterSteel Oy

Kasvu-uutisia

17.10.2016

Koko kuluva vuosi on ollut PetterSteelillä ennätysvauhdikasta aikaa ja olemmekin vuoden mittaan kasvaneet yli neljäkymmentä henkeä työllistäväksi rakennuspeltialan palveluyritykseksi!

Kimmo Korhonen on aloittanut pk-seudun projektimyynnissä. Tavoitat Kimmon puhelimitse numerosta 050 467 1828 tai sähköpostitse osoitteesta kimmo.korhonen@pettersteel.fi

Heikki Kolehmainen aloittaa tuotantoinsinöörinä 24.10. Heikki tuo mukanaan yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen tuotannon johtamisesta ja kehittämisestä.

Olemme lisäksi kasvattaneet henkilöstöä niin tehtaalla kuin asennuspuolellakin. Liiketoimintamme on kasvanut ja laajentunut viime vuosina huomattavasti ja osoituksena tästä, saimme Kauppalehden myöntämän Kasvaja 2016* – sertifikaatin elokuun lopussa. Kiitos kaikille asiakkaille, henkilöstölle ja yhteistyökummaneille!

*) Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Asiakaspalvelu
010 235 0290