PetterSteel Oy

Taivaanpankontie, Kuopio

Vastasimme Kuopion Puijonlaakson alueelle nousseiden 4 kerrostalon kokonaisvaltaisesta rakennuspellityksestä.

Lue lisää..

Ruustinnankuja, Kuopio

Toimitimme ja asensimme 2 kerrostalon ikkunoiden, vesikaton ja parvekkeiden pellitykset. Yhteensä näihin kohteisiin meni lähes kilometrin verran erilaisia peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

Rantapuistonkatu, Kuopio

Toimitimme ja asensimme Kuopion idyllisen saaristokadun varrelle nousseisiin 6 kerrostaloon rakennuspellitykset. Yhteensä kohteisiin toimitettiin ja asennettiin yli 15 kilometriä erilaisia peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

Palvelutalo Ukkokoti, Kuopio

Toteutimme Kuopion keskustan kupeessa, Valkeisenlammen rannalla sijaitsevaan Ukkokotiin mm. ikkunoiden, ovien, parvekkeiden ja sisäpuolen rakennuspellitykset. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia lähes 3 kilometriä.

Lue lisää..

As Oy Vantaan Circus ja Casa, Vantaa

Näihin kohteisiinn teimme mm. ikkunoiden, parvekkeiden, vesikaton ja IV-konehuoneiden pellitykset. Yhteensä kohteisiin meni yli kilometrin verran peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

As Oy Tuulikannel, Kuopio

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä mm. ikkunoiden, vesikaton, parvekkeiden ja savunpoistoluukkujen osalta. Lisäksi valmistimme ja asensimme kohteeseen myös julkisivusäleikön. Yhteensä kohteeseen meni peltilistoja ja -osia yli 3 kilometriä.

Lue lisää..

As Oy Tampereen Hauenlinna ja Hauenkaari, Tampere

Vastasimme näiden kahden kerrostalon julkisivujen, ikkunoiden ja ovien sekä vesikaton pellitysten osalta. Yhteensä näihin kahteen kerrostaloon toimitimme ja asensimme lähes kilometrin verran erilaisia peltilistoja ja -osia.

Lue lisää..

As Oy Ruutikellari, Kuopio

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Teimme kohteeseen mm. ikkunoiden, vesikaton, parvekkeiden, autotallien ja palo-ovien listoitukset. Yhteensä listoja meni lähes 1,5 kilometriä.

Lue lisää..

As Oy Ruukinpatruuna, Tampere

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Ikkunoihin, oviin, vesikatolle, autokatoksiin ja iv-konehuoneisiin meni peltilistoja yli 4 kilometriä.

Lue lisää..

As Oy Kärängän Tuike, Kuopio

Vastasimme tämän kohteen rakennuspellityksistä kokonaisuudessaan. Näihin asuinrakennuksiin meni peltilistoja ja -osia lähes kilometrin verran.

Lue lisää..

Asiakaspalvelu
010 235 0290